3.8.19

Ένοπλη επίθεση σε εμπορικό κέντρο στο Τέξας - «Πολλοί είναι οι νεκροί»

Μεταξύ 15 με 20 είναι ο αριθμός των ανθρώπων που επλήγησαν και πιθανώς πολλοί είναι νεκροί από την ένοπλη επίθεση σε εμπορικό κέντρο στο Ελ Πάσο του Τέξας, σύμφωνα με τον αναπληρωτή κυβερνήτη της αμερικανικής Πολιτείας.
«Πολλοί είναι οι νεκροί» από τη σημερινή ένοπλη επίθεση , ανακοίνωσε η Ολίβια Ζεπέντα διευθύντρια του γραφείου του δημάρχου της πόλης αυτής στο Τέξας, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.
Η ίδια τόνισε πως οι ύποπτοι έχουν συλληφθεί, χωρίς όμως να προσθέτει άλλες λεπτομέρειες. Το επεισόδιο ξεκίνησε περί το μεσημέρι (20,00, ώρα Ελλάδος) κοντά σε σουπερμάρκετ και η αστυνομία, που κάλεσε τους πολίτες να παραμείνουν σε απόσταση από το σημείο, έκανε λόγο για παρουσία «πολλών οπλοφόρων».
Τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα προβάλλουν εικόνες με τις αστυνομικές δυνάμεις να αναπτύσσονται στο σημείο.
Η ομοσπονδιακή υπηρεσία για τον έλεγχο των όπλων, εκρηκτικών, καπνού και οινοπνευματωδών (ATF) στο Ντάλας ανακοίνωσε πως σπεύδουν άνδρες της επί τόπου για να συνδράμουν την αστυνομία του Ελ Πάσο.
«Συναγερμός για ένοπλη επίθεση. Παραμείνατε μακράν του εμπορικού κέντρου Σιέλο Βίστα», αναφέρεται στο προειδοποιητικό μήνυμα που διέδωσε μέσω Tweeter η αστυνομία, λίγο μετά τις 20.00 (ώρα Ελλάδος). Μία ώρα αργότερα, η αστυνομία ανακοίνωσε πως η επίθεση είναι ακόμη «εν εξελίξει».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου