" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

31.7.19

ΒΙΝΤΕΟ - Ηδονοβλεψίας τραβούσε βίντεο κάτω από την φούστα κοπέλας αλλά βρήκε τον δάσκαλό του

Με έναν αρκετά ασυνήθιστο τρόπο αποφάσισε ένας επιβάτης του μετρό στο Πεκίνο να «κόψει» μια και καλή την προσπάθεια ενός θρασύτατου νεαρού συνεπιβάτη του, ο οποίος βιντεοσκοπούσε μία νεαρή γυναίκα, που στεκόταν όρθια μπροστά του.
Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα και κάνει τον γύρο του διαδικτύου και των social media, απεικονίζεται ο νεαρός να προσποιείται πως κοιτάει την οθόνη του κινητού του, ενώ στην πραγματικότητα τραβούσε βίντεο κάτω από το φουστάνι της ανυποψίαστης κοπέλας.
Ένας άντρας, όμως, που βρισκόταν στο διπλανό κάθισμα από τον νεαρό αντιλήφθηκε άμεσα τις προθέσεις τους κι αποφάσισε να βάλει τέλος στην παρενόχληση της νεαρής επιβάτιδος, χωρίς μάλιστα να ενοχλήσει κανέναν από τους υπόλοιπους επιβαίνοντες του συρμού.
Έτσι, αφού σηκώθηκε όρθιος, προσέφερε στην κοπέλα την θέση του, χαλώντας με αυτόν τον τρόπο τα σχέδια του ηδονοβλεψία, ο οποίος κατέληξε να μείνει με το... κινητό στο χέρι.

gazzetta.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου