20.9.19

ΠΥΛΟΣ - Όταν Πάκης (και Αλέξης ) είχαν " στοχοποιήσει " τον Αντώνη

ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ...

Μετά βαίων και κλάδων ετοιμάζεται η νέα δημοτική αρχή Πύλου- Νέστορος να υποδεχθεί στον εορτασμό της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου την αυτού εξοχότητα του κου Προκόπη Παυλόπουλου  Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Πύλο και να τον χρίσει έστω και παράτυπα επίτιμο δημότη

Στα χρόνια της θητείας του ο εκλεκτός του Αλέξη και του ΣΥΡΙΖΑ  (Καραμανλικός ) κος Παυλόπουλος απέρριψε σύμφωνα με την πιστή του εφημερίδα  "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"  στη Μεσσηνία την πρώτη πρόσκληση της δημοτικής αρχής Καφαντάρη λόγω Αντώνη Σαμαρά για να τιμήσει με την παρουσία του τις εορταστικές εκδηλώσεις για την Ναυμαχία του Ναυαρίνου που σφράγισε την ανεξαρτησία του Ελληνικού κράτους και την θυμήθηκε έστω και αργά τις παραμονές των ζυμώσεων για την επανεκλογή του (όπως πιστεύει )...

Επί τέσσερα χρόνια αγνοούσε επιδεικτικά τους εορτασμούς  λόγω Αντώνη !

Ο πάντα καλά πληροφορημένος ιδιοκτήτης και εκδότης της "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ" κος Πλεμμένος,σε Θέματα Προεδρίας της Δημοκρατίας πιθανόν έχοντας από την πρώτη ημέρα της θητείας του Προκόπη Παυλόπουλου ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας έγραφε χαρακτηριστικά :

10/11 Οκτωβρίου 2015 
 
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ματαίωσε χθες την επίσκεψή του στην Πύλο, την Τρίτη 20 Οκτωβρίου, κατά την εορτή της 188ης επετείου της Ναυμαχίας του Ναβαρίνου. 


Η επίσημη εκδοχή είναι «φόρτος εργασίας», λόγω της επίσκεψης του Προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ. Μόνο που ο Γάλλος Πρόεδρος έρχεται στην Αθήνα στις 22 Οκτωβρίου και ο Προκόπης Παυλόπουλος δεν είναι ο άνθρωπος που «κουράζεται» εύκολα με κάτι τέτοια. 


Μάλλον, λοιπόν, άλλος είναι ο λόγος της ματαίωσης της επίσκεψης. Κι επειδή η «Ε» έχει καλές πληροφορίες από το περιβάλλον του Μεσσήνιου Προέδρου, σας δίνουμε μια άλλη εκδοχή. 

Αν δει κανείς το πρόγραμμα που ο Δήμος Πύλου - Νέστορος και η Περιφέρεια Πελοποννήσου είχαν καταρτίσει για την υποδοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Δημαρχείο, εύκολα θα αντιληφθεί ότι μάλλον ταίριαζε σε υπουργό τρίτης κατηγορίας. 


Το ζήτημα λοιπόν είναι αν αυτή η στάση του δημάρχου Πύλου - Νέστορος ήταν από αφέλεια ή αν κάτι άλλο κρύβεται πίσω από μία υποτιμητική υποδοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας. 


Η απάντηση είναι εύκολη και γι’ αυτό δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση, τουλάχιστον για όσους ξέρουν ποιοι κατάγονται από την Πύλο και πόσο «συμπαθούν» τον Προκόπη Παυλόπουλο.

https://www.eleftheriaonline.gr/local/koinonia/item/78624-proedros-dimokratias-aperripse-prosklisi-sto-navarino 


Υ.Γ.
Όπως έχουμε ξαναγράψει στο παρελθόν  ό ένας θα μείνει στην ιστορία της Μεσσηνίας σαν Πάκης  ό άλλος σαν Αντώνης και ο τρίτος σαν ...Ντινάκιας !

Β.Μ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου