4.10.19

Έπεσε «στη φάκα» με 6 κιλά ηρωίνης

Για το συμβάν εξέδωσε ανακοίνωση η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, 6 κιλά ηρωίνης – όπως επίσης κοκαΐνη – και δύο όπλα, τα οποία μετέφερε αλλοδαπός κατάφεραν να εντοπίσουν τα στελέχη της Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.
Για το συμβάν εξέδωσε ανακοίνωση η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας, η οποία και συγχαίρει όσους οδήγησαν στην συγκεκριμένη επιτυχία. 

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:
 
«Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας συγχαίρει το προσωπικό του ΤΔΝ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας, για τη σύλληψη αλλοδαπού και τη κατάσχεση 6 κιλών ηρωίνης, 0,200 γραμμάρια κοκαΐνης και δύο όπλων.
Η τεράστια αυτή επιτυχία μόνο τυχαία δεν είναι και έρχεται ως συνέχεια της επιτυχημένης δράσης των υπηρεσιών της ΥΑΛ, εντός της ίδιας εβδομάδας, με τη σύλληψη αρχαιοκάπηλων και την ανεύρεση πληθώρας αντικειμένων και τη ταυτοποίηση και σύλληψη τσαντάκια, που είχε καταστεί ο τρόμος των γυναικών στη πόλη μας.
Όλα αυτά προστίθενται σε μια σειρά επιτυχιών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας, που δικαίως την έχουν προσδώσει το προσωνύμιο της «Ναυαρχίδας» της ΔΑ Λάρισας.
Το Σωματείο υπερήφανο, όπως και το σύνολο των συναδέλφων, για τον επαγγελματισμό,τη συνέπεια και πάνω από όλα το φιλότιμο των υπηρετούντων στην ΥΑΛ, δηλώνει ότι θα συνεχίσει να στέκεται στο πλάι τους και να τους στηρίζει με κάθε τρόπο».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου