3.10.19

Το ΚΙΝΑΛ αποφάσισε ... Διαφωνεί με τη συνεργασία "Μπουντρούκα - Νίκα" στην Περιφέρεια

Μία πολύωρη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής έγινε την Τετάρτη στην Τρίπολη, με φόντο τις εξελίξεις σχετικά με την πιθανή συνεργασία του Γιάννη Μπουντρούκα με τον νυν Περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα.
Είναι γνωστό το τελευταίο διάστημα πως έχουν γίνει συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για το ενδεχόμενο να υπάρξει μια διακριτή συνεργασία, σε συγκεκριμένους τομείς και με τον κ. Μπουντρούκα -στο πλαίσιο αυτό - να αναλαμβάνει εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος.
Μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο υπήρξαν ηχηρές αντιδράσεις εντός του ΚΙΝΑΛ και για το λόγο αυτό αποφασίστηκε να συνεδριάσει το περιφερειακό συμβούλιο στην Τρίπολη και μάλιστα υπό την παρουσία του γραμματέα του Κινήματος κ. Χριστοδουλάκη.
Ύστερα από μία συνεδρίαση που ήταν πολύωρη, εν τέλει έγινε ψηφοφορία και η απόφαση ήταν ότι το ΚΙΝΑΛ διαφωνεί κάθετα με την οποία για οποιαδήποτε συνεργασία του Γιάννη Μπουντρούκα με τον νυν Περιφερειάρχη.
Πλέον, αυτό που μένει να διαφανεί είναι η τελική απόφαση του κ. Μπουντρούκα (αν δηλαδή αποδεχθεί τη θέση του εντεταλμένου) κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα.


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου