4.10.19

ΒΙΝΤΕΟ : Εικόνες-σοκ από το περιπολικό στα Χανιά που... έσκασε το καλοριφέρ


Ο αστυνομικός, που οδηγούσε το όχημα, υπέστη εγκαύματα β' βαθμού στο δεξί του πόδι


Εικόνες, που προκαλούν μεγάλη εντύπωση, από το ασυνήθιστο συμβάν στα Χανιά κυκλοφορούν στο Facebook. Καλοριφέρ... εξερράγη σε αστυνομικό όχημα με τον οδηγό να τραυματίζεται και στη συνέχεια  να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Ο αστυνομικός, που οδηγούσε το όχημα, υπέστη συγκεκριμένα εγκαύματα β΄ βαθμού στο δεξί του πόδι.


Εξαιτίας της έκρηξης, που σημειώθηκε την Τετάρτη, έτρεξε καυτό νερό και η καμπίνα του οχήματος γέμισε με καπνούς. Οι δύο αστυνομικοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο.Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων για το περιστατικό: «Ερωτούμε, τι θα γινόταν αν το όχημα κινούταν σε Εθνική Οδό ή καταδίωκε κακοποιούς με περισσότερη ταχύτητα; Θα θρηνούσαμε συναδέλφους μας χωρίς λόγο και αιτία;..Το εν λόγω υπηρεσιακό όχημα έχει περάσει από Κ.Τ.Ε.Ο.;..Το εν λόγω υπηρεσιακό όχημα αποτελεί βασικό μέσον εργασίας των συναδέλφων μας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, καθώς δουλεύει νυχθημερόν, με ένδειξη χιλιομέτρων 177854. Εν συγκρίσει βέβαια με τα υπόλοιπα περιπολικά του μισού εκατομμυρίου χιλιομέτρων, το συγκεκριμένο είναι στο στρώσιμο…»

Η ανακοίνωση -που συνοδεύεται από τις σοκαριστικές φωτογραφίες- καταλήγει: «Δεν ανεχόμαστε οι συνάδελφοί μας να μετατρέπονται σε κασκαντέρ ταινιών δράσης και το Σωματείο μας βρίσκεται δίπλα στους τραυματίες συναδέλφους μας, παρέχοντάς τους, από μέρους μας, οποιαδήποτε νομική συνδρομή μας ζητηθεί».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου