" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

17.2.20

Διαγωνισμός για καμίλες με 57 εκατ.

Υπάρχει διαγωνισμός ομορφιάς για καμήλες στη Σαουδική Αραβία και οι κανόνες είναι αυστηροί και η παραβίασή τους σημαίνει αποκλεισμό.
 
Από τον φετινό διαγωνισμό, 12 καμήλες αποκλείστηκαν επειδή οι ιδιοκτήτες τους τους είχαν κάνει μπότοξ. 
 
Ναι, έκαναν μπότοξ στις καμήλες για να είναι πιο όμορφες. Στο βιβλίο κανονισμών, που δόθηκε πέρυσι στους ιδιοκτήτες, αναφέρει ρητά πως «καμήλες που βρίσκονται με ναρκωτικά στα χείλη, ξυρισμένες, βαμμένες σε διάφορα σημεία του σωμάτός τους ή με αλλαγές στη φυσική τους μορφή, δεν επιτρέπονται».
Τα βραβεία στο φεστιβάλ Αλ Ντάφρα, που διαρκεί 28 ημέρες, αγγίζουν τα 57 εκατ. δολάρια, οπότε είναι λογικό πολλοί ιδιοκτήτες να θέλουν η καμήλα τους να είναι η πιο όμορφη. Ο καθένας φέρνει τις καλύτερες καμήλες του, οι οποίες συμμετέχουν σε  αγώνες, πλειστηριασμούς και καλλιστεία, με βραβεία να δίνονται για τις πιο γρήγορες, τις πιο όμορφες, αυτές που παράγουν περισσότερο γάλα ή αυτές που έχουν τις καλύτερες φωτογραφίες, σύμφωνα με την Daily Mail.Τα 
τελευταία χρόνια η βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας ενισχύει το φεστιβάλ, καθώς προμοτάρει πτυχές του πολιτισμού.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου