" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

16.2.20

Εχασε τη βαλίτσα της στο ΚΤΕΛ

Εστειλε με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Βόλου βαλίτσα με ρούχα συνολικής αξίας 2.500 ευρώ σε συγγενή της στη Θεσσαλονίκη και η αποσκευή δεν έφθασε ποτέ στον προορισμό της. Θύμα κλοπής έπεσε Βολιώτισσα δικηγόρος, η οποία προχώρησε αμέσως σε καταγγελία για να διαλευκανθεί η υπόθεση.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ταχυδρόμος"  Όλα είχαν γίνει σωστά για την αποστολή της πολύτιμης βαλίτσας, όμως για έναν περίεργο λόγο η αποσκευή είχε κάνει φτερά.
Η Αστυνομία άρχισε άμεσα να ερευνά την υπόθεση και τελικά εντόπισε την επισκέπτρια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ με το μακρύ χέρι που αναστάτωσε με τη συμπεριφορά της το προσωπικό του φορέα και το επιβατικό κοινό. Κάμερα κατέγραψε τις κινήσεις της καρέ – καρέ και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα ταυτοποίησαν προχθές τα στοιχεία της δράστιδος.
Η επιτήδεια κλήθηκε στην Αστυνομία και ομολόγησε την πράξη της. Οι αστυνομικοί είχαν βρει την κλεμμένη βαλίτσα στο σπίτι της.
Όλα συνέβησαν περί τα τέλη Ιανουαρίου. Απελπισμένη η Βολιώτισσα ενημέρωνε αναστατωμένη την Αστυνομία για την κλοπή. Στην βαλίτσα υπήρχαν πολύ ακριβά ρούχα. Όμως, κανείς στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ ούτε από το προσωπικό ούτε από τους επιβάτες δεν είχε προσέξει την παραμικρή ύποπτη κίνηση.
Η δράστιδα, ημεδαπή, ηλικίας 45 ετών ενήργησε όπως έδειξε η κάμερα την ώρα που οι επιβάτες είχαν ανέβει στο λεωφορείο και ο οδηγός ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη.
Λίγα δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να δράσει. Σε ανύποπτη χρονική στιγμή και ενώ υπάλληλος είχε τακτοποιήσει τις αποσκευές άρπαξε την ακριβή βαλίτσα που είχε βάλει στο μάτι και απομακρύνθηκε, δίνοντας την εντύπωση ότι είχε επιστρέψει από κάποιο ταξίδι. Όμως, η τσάντα που είχε κλέψει ανήκε σε δικηγόρο που ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν κάθε στοιχείο γύρω από την υπόθεση και έλαβαν καταθέσεις. Η κλέφτρα είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία με υποθέσεις ναρκωτικών. Εναντίον της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Βόλου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου