18.2.20

Βάτραχος μέσα σε πιπεριά

Ένα ζευγάρι στον Καναδά έκοψε μια πιπεριά και ανακάλυψε ότι μέσα ζούσε ένας βάτραχος! Και φυσικά έπαθαν την πλάκα τους,  ενώ προετοίμαζαν το βραδινό, έκοψε μια πιπεριά και ανακάλυψε πως μέσα της ζούσε ένα βάτραχος!  
Το κουζινομάχαιρο πέρασε ξυστά από το αμφίβιο, που τη γλίτωσε… στο τσακ, και το ζευγάρι, αφού ξεπέρασε το σοκ, το τοποθέτησε, μαζί με τα άλλα ψώνια. Μετά την εκπληκτική ανακάλυψή του, το ζευγάρι παρέδωσε την πιπεριά και τον βάτραχο -που αγοράστηκε από ένα τοπικό σούπερ μάρκετ- στο υπουργείο Γεωργίας, Αλιείας και Τροφίμων (MAPAQ) του Κεμπέκ… που σκότωσε το πλασματάκι!
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η πιπεριά -που έφτασε από την Ονδούρα– δεν είχε κάποια τρύπα, που θα εξηγούσε, ίσως, το πώς τρύπωσε μέσα το αμφίβιο. Κάθε χρόνο, άλλωστε, στον Καναδά υπάρχουν 20 παρόμοιες η περιπτώσεις, αλλά με αράχνες και άλλα έντομα, που βρίσκουν τρόπο και μπαίνουν μέσα σε πιπεριές.
Ο βάτραχος, σύμφωνα με μια άλλη θεωρία, που ακόμη, όμως, δεν έχει επιβεβαιωθεί, ενδέχεται να μπήκε στην πιπεριά όντως από κάποια τρύπα, η οποία με τον καιρό έκλεισε, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου