25.4.20

Κλινική στο Περιστέρι: Γιατρός θετικός στον κορονοϊό εξέτασε ασθενείς και αρνείται να σταματήσει

Έντονη ανησυχία προκαλούν οι εξελίξεις στην κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι, μετά τον εντοπισμό δεκάδων κρουσμάτων και των θάνατο τριών ασθενών από επιπλοκές του κορωνοϊού.
Σύμφωνα με τον Alpha, θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και ένας από τους 50 συνεργαζόμενους γιατρούς της κλινικής, που έχει εξετάσει περί τους 50 ασθενείς στο ιδιωτικό του ιατρείου.
Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας δήλωσε στην ΕΡΤ ότι ο γιατρός σταμάτησε μεν να συνεργάζεται με την κλινική λόγω των κρουσμάτων, ωστόσο αρνείται να σταματήσει τα εξωτερικά ιατρεία. «Ο γιατρός διαγνώστηκε θετικός, ωστόσο, αρνείται να το δεχτεί και θεωρεί ότι μπορεί να συνεχίσει τα εξωτερικά του ιατρεία», ανέφερε.
Θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν και μέλη του στενού συγγενικού περιβάλλοντος του 65χρονου που έπασχε από τον κορωνοϊό και κατέληξε.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα κρούσματα του κορωνοϊού που διαπιστώθηκαν στην κλινική στο Περιστέρι δεν έχουν απομακρυνθεί. Στην κλινική βρίσκεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που έχει αναλάβει τη φροντίδα τους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου