29.8.11

«Άστραψε » ο Τατούλης για τον υποβιβασμό του Αστέρα Τρίπολης !

Οξύτατη ήταν η αντίδραση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη σχολιάζοντας στην ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκα για του υποβιβασμό του Αστέρα Τρίπολης, κάνοντας λόγο για ωμή πολιτική παρέμβαση.
Ο περιφερειάρχης σημείωσε χαρακτηριστικά ότι, ''Σ' ένα βρώμικο και δυσώδες περιβάλλον, στο οποίο τους τελευταίους μήνες κάθε μέρα αποκαλύπτονται συνεχώς όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για την φαιδρότητα και την ανομία στην οποία βασίστηκε η διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας για πολλά χρόνια, η Πελοπόννησος σήμερα έγινε θύμα μιας ωμής πολιτικής παρέμβασης σε βάρος του μοναδικού αντιπροσώπου του Μοριά στην μεγάλη ποδοσφαιρική κατηγορία, του Αστέρα Τρίπολης' τόνισε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης.
Πρόσθεσε, επίσης, πως, ''δεν προτιθέμεθα ως αιρετή Περιφέρεια που αντιπροσωπεύει την αγωνία και την νομιμότητα των πολιτών της, να δεχθούμε και να αφήσουμε αμαχητί να πραγματοποιούνται τέτοιες παρεμβάσεις, που εξυπηρετούν πολιτικά συμφέροντα σε βάρος των Πελοποννησίων πολιτών και της ομάδας τους. Είμαστε αποφασισμένοι να στείλουμε το μήνυμα ότι πλανώνται όσοι θεωρούν ότι η πρώτη αιρετή Περιφέρεια Πελοποννήσου θα παρακολουθεί αμέτοχη να εξελίσσονται τέτοια γεγονότα''.
Τέλος, ο κ. Τατούλης υπογραμμίζει, ''είμαστε παρόντες στη μάχη που δίνει ο Αστέρας Τρίπολης και δυναμικά απέναντι σε όσους προσπαθούν να κατευθύνουν τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο με τέτοιες μεθόδους''.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου