3.9.11

Σήμερα η Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ

Στο γήπεδο Τάε-Κβο-Ντο πραγματοποιείται σήμερα στις 11 το πρωί η Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, όπου με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου.
Τις εργασίες της Συνδιάσκεψης θα ανοίξει ο πρωθυπουργός, στις 10:45, ενώ θα προηγηθεί η εισήγηση του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλη Καρχιμάκη.
Θα ακολουθήσουν οι τοποθετήσεις των συνέδρων ενώ έχουν προγραμματιστεί και συζητήσεις σε οκτώ θεματικά εργαστήρια για την οικονομία, την κοινωνία, τη δημόσια διοίκηση και την ανάπτυξη.
«Στόχος της Συνδιάσκεψης, να αξιολογήσουμε και πάλι τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από την κρίση, να σταθμίσουμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να χαρτογραφήσουμε τα επόμενα βήματα, ώστε να προτείνουμε με ειλικρίνεια και ενάργεια το συνολικό σχέδιο μας για τη χώρα και για τα χρόνια που έρχονται» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.
Σε ειδικά «εργαστήρια» θα γίνει επεξεργασία των θέσεων που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια εξάμηνου εσωκομματικού διαλόγου, με στόχο «τη διαμόρφωση ενός προγράμματος επανεκκίνησης στην οικονομία, την κοινωνία και το κράτος».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου