3.9.11

Σφοδρή επίθεση του Ν.Μπελογιάννη στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !

Με ενα κείμενο « Φωτιά » ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού BEST εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον ιδιοκτήτη της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ για το σημερινό της Πρωτοσέλιδο δημοσίευμα Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο !
Τελικά βγήκε το «λαμόγιο» από την φτέρη με το... υποδεκάμετρο !!
Τελικά επιβεβαιωθήκαμε για το υποδεκάμετρο που σας είχαμε αναφέρει εδώ και καιρό που έχει στα χέρια κάθε μέρα ο δήθεν «Λαμπράκης» της Μεσσηνίας Ντίνος Πλεμένος και η «Ελευθερία» του.
Ο κομπλεξικός κουκουλοφόρος αφού μας κάρφωσε-καρφώνει καθημερινά όλους, στο ΙΚΑ-ΕΦΟΡΙΑ-ΤΕΒΕ-CIA-INTERPOL και σε όσες άλλες υπηρεσίες υπάρχουν τόσο στην Ελλάδα αλλά και στη Γη ολόκληρη!!! και δεν μας έκλεισε, ούτε... πεθάναμε όπως ήθελε, δεν άντεξε άλλο και σήμερα «ξεβρακώθηκε» μόνος του.
Ο «ιδιοκτήτης»… της Καλαμάτας και του Νομού γενικότερα, με ένα πρωτοσέλιδο σήμερα παρουσιάζει τις καταχωρίσεις στις τοπικές εφημερίδες μετρημένες με το υποδεκάμετρο του, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά το κόμπλεξ του, χωρίς να αναφέρει τόσα χρόνια πόσα έχει πάρει από άλλους ο ίδιος, αλλά και χωρίς να αναφέρει πόσα παίρνει τώρα από τους δήμους, σε σχέση με τις άλλες εφημερίδες.
Ο εκδότης της «Ελευθερίας» αποδεικνύει με αυτόν τον τρόπο, γιατί η Εφημερίδα του είναι κατά του Περιφερειάρχη Π. Τατούλη κάθε μέρα κάτι που έχει καταντήσει γελοίο, καθώς οι αναφορές και η δημοσιογραφία του είναι κατά το δοκούν και με το πόσα παίρνει ο «Άγιος» Ντίνος, δηλαδή όπως ο ίδιος παραδέχεται, είναι «λαμόγιο»!!!
Να φανταστείτε ότι σήμερα έχει γράψει μια πολύ μικρή αναφορά (δείχνοντας για ακόμη μια φορά το κόμπλεξ του) για την επίσκεψη της Προέδρου της Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Περιφερειακή Ανάπτυξη κας Danuta Hubner στην Τρίπολη, καλεσμένη του περιφερειάρχη Π. Τατούλη που του έπλεξε η ίδια και το εγκώμιο, κάτι που παρουσιάζεται ως πρώτο θέμα από τα Τοπικά- Περιφερειακά μέσα της Πελοποννήσου αλλά και με μεγάλες αναφορές από όλα τα πανελλαδικά ΜΜΕ .
Να δούμε που θα φτάσεις ακόμα στον κατήφορο που έχεις πάρει «Ντόν Πλεμένε», κρίμα για τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου
Νίκος Μπελογιάννης

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου