1.9.11

ΣΟΚΑΡΕΙ η 4χρονη με τα ψεύτικα στήθη και οπίσθια !!

Μπορεί να είναι μόνο τεσσάρων ετών, ωστόσο, η μικρή Maddy Jackson δε μοιάζει καθόλου με τις υπόλοιπες συνομήλικες της. Φορώντας στηθόδεσμο με ενίσχυση, ψεύτικα οπίσθια και ξανθιά περούκα η Maddy θυμίζει μεγάλη γυναίκα.
Η 4χρονη είναι άλλο ένα από τα κοριτσάκια που θα πάρουν μέρος στον ριάλιτι διαγωνισμό ομορφιάς Toddlers and Tiaras στις ΗΠΑ που δείχνει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τον σουρεαλιστικό κόσμο των καλλιστείων.
Σε μια προσπάθεια να μιμηθεί το είδωλό της, την τραγουδίστρια Dolly Parton, η μητέρα της μικρής, η Lindsay «βοήθησε» την Maddy τοποθετώντας στο σώμα της προσθετικό στήθος και οπίσθια.
Η σοκαριστική εμφάνιση της μικρής δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς το ανάλογο μέικαπ και την ροζ, ακραία αμφίεση.
Ερωτηθείσα από τους παρουσιαστές της εκπομπής του NBC, Today show, σχετικά με την εμφάνιση της κόρης της, η οποία άρχισε να παίρνει μέρος σε ανάλογα καλλιστεία από την ηλικία των 9 μηνών, η Lindsay υπερασπίστηκε τον εαυτό της αλλά και την μικρή λέγοντας:
«Για μερικούς ανθρώπους αυτό που κάνουμε είναι αδιανόητο, για εμάς απλά συμβαίνει… είναι απλά κάτι φυσιολογικό. Όταν φορά ψεύτικο στήθος και οπίσθια είναι σαν να παίρνει “extra bonus”», είπε η μητέρα της μικρής.
Η αλήθεια είναι όμως, ότι η εμφάνιση της Maddy ενόχλησε ακόμα και τις άλλες μικρούλες που διαγωνίζονται μαζί της.
Το show έχει προκαλέσει τον εκνευρισμό και την δυσφορία πολλών Αμερικανών που πιστεύουν ότι διαγωνισμοί σαν και αυτόν, θα μπορούσαν να επηρεάσουν με άσχημο τόπο πολλά μικρά παιδιά.
Μέχρι και στο Facebook έχει δημιουργηθεί μια ομάδα που ζητά να μην μεταδίδεται το Toddlers and Tiaras.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου