2.9.11

Αυτή είναι η Τηλεπερσόνα που συνελήφθη !

Ποια είναι η παρουσιάστρια που ενεπλάκη στην υπόθεση του κλεμμένου Ρούμπενς !
Απίστευτη φαντάζει η εμπλοκή της παρουσιάστριας που βρέθηκε να έχει στην κατοχή της ένα πίνακα αξίας 6 εκατομμυρίων ευρώ.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πρόκειται για την Τόνια Μ. , που παρουσίαζε εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, ιδιοκτησίας Γιώργου Κουρή.
Η κυρία εργαζόταν και στο κανάλι Τηλεφώς, πριν πάρει τη συχνότητα ο κύριος Κουρής και το μετατρέψει σε Kontra Channel.
Μέχρι στιγμής εκτός από την 40χρονη παρουσιάστρια που έχει δουλέψει σε δύο ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, συνελήφθη και ένας γνωστός παλαιοπώλης από την Πλάκα ο οποίος έψαχνε πιθανούς αγοραστές. Το μοναδικό κοινό στοιχείο που συνδέει τους δύο συλληφθέντες είναι το γεγονός ότι η τηλεπαρουσιάστρια έμενε πάνω από το παλαιοπωλείο του αντικέρ χωρίς ωστόσο να έχει μέχρι στιγμής διαπιστωθεί ότι είχαν άλλες κοινές δραστηριότητες.
Κατά καιρούς πέφτουν στην ανεπίσημη ελληνική αγορά τέχνης μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών. Πριν από αρκετά χρόνια εμφανιζόταν κάποιος ως γιος Ουκρανού υπουργού και διαπραγματευόταν Καντίνσκι και Σαγκάλ. Συχνά μεσολαβούν και δικηγόροι. Τις περισσότερες φορές δεν βρίσκουν αγοραστές, λένε άνθρωποι του χώρου. Οσο για τη σημερινή εποχή, βαρύτατης οικονομικής κρίσης, γεννάται το ερώτημα ποιος Ελληνας συλλέκτης θα αγόραζε έναν Ρούμπενς, ενώ δεν υπάρχουν στην Ελλάδα τέτοιου (οικονομικού) μεγέθους συλλέκτες. ToBlogTonKirion

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου