16.5.12

Bonus+50-ΣΥΡΙΖΑ : Εκεί που ..έφτυνε ....γλύφει !!

ΕΙΧΑΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ...ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ  ΓΙΑ ΤΟ BONUS ΤΩΝ  +50
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει ό,τι χρειάζεται προκειμένου να διασφαλιστεί ότι στις ερχόμενες εκλογές το μπόνους των 50 εδρών θα δοθεί στην Κουμουνδούρου αν βγει πρώτο κόμμα, ξεκαθάρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκους Βούτσης.

«Υπάρχου και συνταγματικές φωνές που λένε ότι από τη στιγμή που έχουμε κατέβει σε 4 συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις, μπορούμε να διεκδικήσουμε το μπόνους στις επερχόμενες εκλογές. Σε κάθε περίπτωση ό,τι χρειαστεί να γίνει προκειμένου να μην υπάρξει οποιαδήποτε αμφισβήτηση ότι είμαστε ενιαίο πολιτικό μόρφωμα, θα γίνει» τόνισε ο κ. Βούτσης. Παράλληλα, υποστήριξε ότι το κόμμα του παραμένει οπαδός της απλής αναλογικής καθώς τίθεται ηθικό ζήτημα όταν «με ποσοστά 20-22% παίρνει ένα κόμματα 120-130 έδρες».

Όσον αφορά το Μνημόνιο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι το κόμμα του θα το καταγγείλει αλλά όχι μονομερώς: «Θα το ακυρώσουμε, δε θα το καταγγείλουμε. Θα το ακυρώσουμε με τις συμμαχίες που έχουμε στην Ευρώπη και με διαπραγμάτευση, όχι όμως που θα οδηγεί στην παραμονή αυτών των πολιτικών».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου