19.5.12

Ανοιχτό το ενδεχόμενο μετάθεσης των Πανελλαδικών

Θέμα μετάθεσης των ημερομηνιών διεξαγωγής τμήματος των Πανελλαδικών εξετάσεων, λόγω των εκλογών της 17ης Ιουνίου, εξετάζει το υπουργείο Παιδείας.

Το ζήτημα αυτό ήταν στο επίκεντρο της σύσκεψης που συγκάλεσε η νέα υπουργός Παιδείας, Αγγελική - Ευφροσύνη Κιάου, με τη συμμετοχή αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων.

Σήμερα το πρωί, η υπουργός ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Π. Πικραμμένο για τις εξελίξεις σχετικά με το θέμα.

«Κάθε χρόνο τέτοια εποχή έρχεται το θέμα της διεξαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων που ενδιαφέρει όλες τις ελληνικές οικογένειες που έχουν παιδιά, τα οποία δίδουν εξετάσεις. Φέτος, το θέμα αυτό, είναι ενδεχομένως πιο σημαντικό, γιατί σε κάποιο μέρος οι πανελλήνιες εξετάσεις θα συμπέσουν και με την διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών.
Στα πλαίσια αυτά επισκέφθηκα εδώ το Υπουργείο Παιδείας, για να ενημερωθώ για την προετοιμασία των εξετάσεων. Χαίρομαι πολύ να πω ότι διεπίστωσα ότι έχει γίνει η απαραίτητη προετοιμασία, έχουν ληφθεί όλα εκείνα τα μέτρα που έπρεπε να ληφθούν και ελπίζω και με τη βοήθεια της τύχης, όλα να εξελιχθούν ομαλά, διότι αντιλαμβάνομαι την αγωνία των οικογενειών και πραγματικά ελπίζω και με τη βοήθεια της τύχης να εξελιχθούν όλα ομαλά.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω πραγματικά όλους όσοι συνέβαλαν στην προετοιμασία των εξετάσεων και όλους όσοι θα εργαστούν να επιτύχουν οι πανελλαδικές εξετάσεις, την ηγεσία, τους υπαλλήλους του υπουργείου, τους καθηγητές και όλους όσοι θα εμπλακούν στην ιστορία αυτή» τόνισε ο Π. Πικραμμένος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου