18.5.12

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ-Βρήκαν φέρετρο στην είσοδο πολυκατοικίας!

Bραδιά τρόμου πέρασαν οι ένοικοι πολυκατοικίας στην πλατεία Ομονοίας της Πάτρας την Πέμπτη.
Και όλα αυτά λόγω της αποκρουστικής εικόνα που αντίκρισαν στην είσοδο του κτιρίου με το... κέρινο ομοίωμα φέρετρου με νεκρό, που βλέπετε στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε!
Επρόκειτο σαφώς για περίπτωση που σχετίζεται με μάγια και αυτό ήταν που έκανε πολλούς από τους ενοίκους, οι οποίοι ενημερώθηκαν αμέσως για το περίεργο αντικείμενο, κυριολεκτικά να ανατριχιάσουν.
Είναι αξιοσημείωτο πως το ομοίωμα του φέρετρου βρήκε πρώτη μία γυναίκα η οποία έμπαινε στην πολυκατοικία μαζί με τα δύο της παιδιά τα οποία έμειναν άναυδα με αυτό που είδαν.
Όπως μας είπε, το ομοίωμα είχε μέγεθος αρκετών εκατοστών, ήταν όλο κέρινο, ενώ γύρω από το ο ομοίωμα του άνδρα νεκρού υπήρχε κόκκινο χρώμα που παρέπεμπε σε αίμα!
Μάλιστα πάνω στο κέρινο φέρετρο, εκτός από τους σταυρούς, ήταν χαραγμένα τρία γράμματα, τα οποία οι ένοικοι προσπάθησαν να καταλάβουν αν αντιστοιχούν στο όνομα κάποιου γείτονά τους.
Τελικά και αφού για αρκετή ώρα οι ένοικοι περιεργάστηκαν το ομοίωμα, αποφάσισαν να τηλεφωνήσουν στην αστυνομία και άνδρες της ασφάλειας έφθασαν στο σημείο παραλαμβάνοντας το αντικείμενο.
Πάντως υπάρχουν πληροφορίες που συνέλεξαν οι αστυνομικοί και ίσως να «φωτίσουν» λίγο την υπόθεση, δίνοντας μία κατεύθυνση τουλάχιστον προς το πού θα πρέπει να ψάξουν...dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου