19.5.12

"Οι γιατροί μου έδιναν μόνο λίγες ώρες ζωής..."

Η εκρηκτική Ρόμη εξομολογείται «Οι γιατροί μου έδιναν μόλις λίγες ώρες ζωής».
Αυτή τη συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε στην εφημερίδα Espresso η νεαρή ηθοποιός Ρόμη Βασιλειάδη η οποία πρωταγωνιστεί στο πλευρό του γνωστού μας «Ονούρ» στην τηλεοπτική σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής»
 «Όλα ξεκίνησαν όταν άρχισα να νιώθω ενοχλήσεις στην κοιλιά. Πονούσα καθημερινά τον τελευταίο μήνα, αλλά επειδή βρισκόμουν στην Κωνσταντινούπολη για δουλειά δεν έδωσα σημασία και συνέχισα να πηγαίνω στα γυρίσματα και σε διάφορα ραντεβού που είχα» λέει η Ρόμη και συνεχίζει «Πριν από δέκα ημέρες επέστρεψα στην Ελλάδα για να μείνω και να κανονίσω και κάποια δουλειά σε ένα παιδικό θέατρο. Στο μεταξύ συνέχιζα να πονάω.
Ένα βράδυ ενώ ετοιμαζόμουν να βγω με έπιασε αφόρητος πόνος στην περιοχή της κοιλιάς και αιμορραγούσα.
Μαζί μου ήταν ευτυχώς και ο φίλος μου. Αμέσως με πήγε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έπρεπε να μπω αμέσως στο χειρουργείο».
Η κατάσταση της μελαχρινής καλλονής κρίθηκε κρίσιμη. «Δε μου έλεγαν τι είχα, απλά έβλεπα τους γιατρούς να μαζεύονται γύρω μου και άρχισα να ανησυχώ.
Όλα έγιναν πολύ γρήγορα.
 Μου είπαν πως είχα εσωτερική αιμορραγία και πως αν δεν έμπαινα αμέσως στο χειρουργείο το αίμα θα έφτανε μέχρι τους πνεύμονες.
Η ζωή μου κρεμόταν από μια λεπτή κλωστή» πρόσθεσε.
Αφού τελείωσε το χειρουργείο οι γιατροί την ενημέρωσαν πως η κοιλιά της είχε γεμίσει με αίμα εξαιτίας μιας κύστης που υπήρχε στην κοιλιακή της χώρα και έσπασε.
 «Φοβήθηκα πολύ.
Πριν μπω στο χειρουργείο έκλαιγα. Δεν είχα προλάβει ούτε τους γονείς μου να ειδοποιήσω. Ευτυχώς, όλα είναι καλά τώρα. Είμαι σπίτι, αναρρώνω και για τρεις μήνες θα πρέπει να προσέχω αφού έχω εσωτερικά ράμματα».
planet-greece

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου