18.5.12

«Ευρώ ή Κόλαση» λέει και ο δήμαρχος Καλαμάτας !!

ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ  ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Το δίλημμα ευρώ η κόλαση και καταστροφή έβαλε χθες το βράδυ, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, που κατέστησε σαφέστατο ότι στρατεύεται στην πρώτη γραμμή για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. 
Ο δήμαρχος τόνισε ότι θα μιλήσει δυνατά ενόψει των εκλογών για όσα ισχυρίστηκε ότι έχουν να υποστούν η χώρα και οι κάτοικοί της εφόσον βγούμε από το ευρώ.
Συντονισμένος απόλυτα με το δίλημμα που βάζουν τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα και τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης, ο κ. Νίκας μίλησε για «χάος και κόλαση» που θα επικρατήσουν εάν εξέλθει η χώρα από το ευρωνόμισμα, σημειώνοντας επίσης ότι θα σταματήσει και η μισθοδοσία του προσωπικού, ότι θα μείνει στη μέση η ανάπλαση της πλατείας και το νέο Δημαρχείο... «Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα σημαίνει πέντε χρόνια τενεκέδες στην πλατεία», σχολίασε μεταξύ άλλων.
«Αισθάνομαι ότι δεν είμαι μόνο εγώ σε κατάσταση αγωνίας για το μέλλον της πατρίδας. Πολλοί συναισθάνονται το δράμα που περνάει αυτός ο τόπος. Εδώ κινδυνεύουν να χαθούν τα πάντα και κάποιοι λένε διάφορα λες και είμαστε στο 2008 ή στο 2010. Το κράτος έχει διαλύσει, χρήματα δεν έρχονται, από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, που είναι η βασική πηγή μισθοδοσίας, έχει έρθει μια δόση λιγότερη. Το κίνημα δεν πληρώνω είναι η μεγαλύτερη εγκληματική ενέργεια που έχει στηθεί σε αυτό τον τόπο, για λόγους μικροκομματικούς. Πρέπει να ειπωθούν αυτά γιατί κρίνεται η πορεία του τόπου. Εκλογές και πάλι εκλογές, για να δούμε τι θα γίνει σε αυτόν τον τόπο. Να υπάρξει όμως συνείδηση της δραματικής κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε. Αν αύριο το πρωί ξυπνήσουμε χωρίς καταθέσεις, χωρίς ευρώ, χωρίς σταθερή πορεία της χώρας και έχουν καταστραφεί όλα, τότε το μόνο που θα υπάρχει θα είναι ο Δήμος. Πρέπει λοιπόν να είμαστε μαζί, γιατί έρχονται τα χειρότερα», είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Καλαμάτας. -kalamatajournal.gr  .Σταύρος Μαρτίνος

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου