6.7.12

Δήλωση που σοκάρει.."Έχω πιει ένα τσουβάλι χασίς" !

Το τι ειλικρινά πιστεύει για τα ναρκωτικά γενικά (και την ινδική κάνναβη συγκεκριμένα) διατύπωσε ο γνωστός τραγουδιστής στα πλαίσια πρόσφατης συνέντευξής του.
«Χασίς έχω πιει ένα τσουβάλι. Τους 'γράφω' όλους εκείνους που νομίζουν πως είναι ναρκωτικό. Έχω καπνίσει 1000 τσιγάρα, αλλά αν το θεωρείτε ναρκωτικό σας θεωρώ όλους ηλίθιους. Με την άρση της ποτοαπαγόρευσης έκαναν την ινδική κάνναβη ναρκωτικό, για να 'κονομάνε' όλοι αυτοί οι προδότες». Αυτό δήλωσε ο Στέλιος Ρόκκος στην συνέντευξή του στο Λοιπόν.

Προσθέτοντας πως, από την άλλη, ποτέ δεν έχει δοκιμάσει από τα λεγόμενα «σκληρά» ναρκωτικά: «Όταν ήμουν 18 χρόνων αλήτευα πολύ, γύρναγα σαν χίπις, οι μισοί μου φίλοι ήταν πρεζόνια. Ποτέ δεν δοκίμασα από αυτό το 'θέμα'. Αυτό είναι να περάσεις τα όρια. Από μέσα μου ήθελα πολύ να δοκιμάσω.
Όταν όμως με αυτό υπάρχει περίπτωση να μην γυρίσω πίσω. Μου αρέσει πολύ η ζωή και τη ζω όσο καλύτερα μπορώ. Δεν φοβάμαι τα ναρκωτικά, δεν πρόκειται να τα ακουμπήσω. Όσον αφορά τα ναρκωτικά που πας στον αγύριστο».: Λοιπόν

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου