7.7.12

ΕΝΤΡΟΜΟΙ έφυγαν από την παραλία...Άνοιξε αγωγός λυμάτων !

Έντρομοι, απογοητευμένοι, σαστισμένοι και πανικόβλητοι δεκάδες λουόμενοι, έλληνες και τουρίστες, αποχώρησαν χθες το απόγευμα από κεντρική παραλία του Ρεθύμνου στην περιοχή των Περιβολίων, όταν άνοιξε αγωγός λυμάτων της Δημόσιας Επιχείρησης Υδρευσης Αποχεύτεσης.

Λύματα και ακαθαρσίες ξεχύθηκαν στην παραλία με αποτέλεσμα οι λουόμενοι να αποχωρήσουν μέσα στην έντονη δυσοσμία και την αποκρουστική εικόνα.
Παιδιά και γονείς πανικόβλητοι άρχισαν να μαζεύουν τα πράγματα τους και να τρέχουν ενώ πολλοί αναρωτιόντουσαν αρχικά, αν το σπάσιμο του αγωγού οφείλεται σε ατύχημα ή «εγκληματική αμέλεια».
Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, όλα συνέβησαν μετά από πτώση τάσης στο αντλιοστάσιο, με αποτέλεσμα να σταματήσει τη λειτουργία του, η οποία και αποκαταστάθηκε χειροκίνητα.
Παρά τις προσπάθειες από ορισμένους πολίτες να ανακόψουν την έξοδο των λυμάτων, με άμμο, κάτι τέτοιο δεν επετεύχθη και ως εκ τούτου ειδοποιήθηκε το αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΥΑΡ αλλά και το λιμεναρχείο.

Το συγκεκριμένο περιστατικό επιστρατεύει τις αρμόδιες υπηρεσίες για τον έλεγχο και την καταλληλότητα των νερών στη συγκεκριμένη παραλία η οποία αξίζει να σημειωθεί πως βρίσκεται εντός της πόλης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου