6.7.12

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γράφει ερωτικό μυθιστόρημα!

Τώρα το βγάζει από το φούρνο, μαζί με το κοτόπουλο και τις πατάτες. !!!
Η journalist Σταματίνα Τσιμτσιλή, που από δω και στο εξής θα αποκαλείται Λαίδη Τσάτερλι, είναι ένα «δραστήριο άτομο με πολύ ενέργεια και το γράψιμο είναι για εκείνη μια ωραία διέξοδος για εκτόνωση. Ακόμη και στο twitter της αρέσει να εκθέτει τα συναισθήματα και τις απόψεις της»
Κι αφού είναι τόσο καλή στην έκθεση ιδεών μάς πέταξε τη βόμβα σε πρόσφατη συνέντευξή της: «Γράφω ένα βιβλίο, ερωτικό μυθιστόρημα, το οποίο ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρω να ολοκληρώσω. Ήταν μια εσωτερική μου ανάγκη, ένας τρόπος να εκφράσω όσα κρύβω στο μυαλό και την ψυχή μου…»
Η πρόταση που είχα καταθέσει από την αρχή της όποιας καριέρας μου ότι πρέπει να στηθεί στο Σύνταγμα ένα ανδριάντας για τον Άγνωστο Επιμελητή – Διορθωτή είναι επιτακτική όσο ποτέ. Κάποια στιγμή πρέπει να αναγνωριστεί η προσφορά αυτών των ανθρώπων.
Επίσης θα παρακαλέσουμε τον ΑΝΤ1 να μην χρησιμοποιήσει τη Σταματίνα στο καλοκαιρινό πρωινό του πρόγραμμα ώστε να έχει όλο το χρόνο να τελειώσει το μυθιστόρημά της ώστε να το πάρουμε μαζί μας στις παραλίες. Αλλά ακόμη κι αν δεν προλάβει, δεν πειράζει, το αισθαντικό φθινόπωρο και τον παγερό χειμώνα θα αναστενάξουν οι σουμιέδες.kamarinia.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου