5.7.12

Μαρία Δούβαρη: Για τα μάτια του (Σαμαρά και) μόνο !

Από την περασμένη Δευτέρα 25 Ιουνίου, στην πρωθυπουργική οικία στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη της Κηφισιάς, η σιδερένια πόρτα του κήπου ανοίγει καθημερινά, νωρίς το πρωί για να μπει ένα αυτοκίνητο στο οποίο συνοδηγός είναι μια μελαχρινή νεαρή κυρία.
Το μυστήριο που είχε δημιουργηθεί επί τόσες ημέρες καθώς κανείς δεν γνώριζε την ταυτότητα της μυστηριώδους επισκέπτριας λύθηκε σήμερα. Την ταυτότητά της αποκάλυψε η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος.
Πρόκειται για την οφθαλμίατρο Μαρία Δούβαρη η οποία έχει επιφορτιστεί από τον διευθυντή της Οφθαλμολογικής Κλινικής του Αττικού Νοσοκομείου Παναγιώτη Θεοδοσιάδη με την ευθύνη της αποθεραπείας του πρωθυπουργού, μετά την επέμβαση στο μάτι του για την αποκατάσταση της αποκόλλησης του αμφιβληστροειδούς.
Η κυρία Δούβαρη, επισκέπτεται καθημερινά την πρωθυπουργική κατοικία τουλάχιστον μια φορά την ημέρα, και εξετάζει τον Αντώνη Σαμαρά.
Τώρα, μετά την επαναφορά του κ. Σαμαρά στην ενεργό δράση οι επισκέψεις αναμένεται να αραιώσουν αλλά θα περάσουν αρκετές ημέρες έως ότου ολοκληρωθεί πλήρως η αποθεραπεία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου