6.7.12

Καβγάς ...Μπουμπούκου - Άντζυ Σαμίου στο twitter

Ο Αδωνις Γεωργιάδης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter πως συμφωνεί με τον Δημήτρη Κρεμαστινό ώστε να εξισωθεί η βουλευτική αποζημίωση με αυτήν των δικαστών. Το σχόλιο όμως αυτό προκάλεσε την αντίδραση πολλών στο twitter, μεταξύ τους και η Άντζυ Σαμίου.
Η πρώην τραγουδίστρια έγραψε στον βουλευτή της ΝΔ πως «Προδότες όσοι παρέδωσαν την Εθνική Κυριαρχία και οδηγούν τους πολίτες στην αυτοκτονία!» για να απαντήσει άμεσα ο Αδωνις Γεωργιάδης πως «το μνημόνιο κρίθηκε Συνταγματικό απο την Ολομέλεια του ΣτΕ. Προδότες και οι δικαστές;». Και το σίριαλ στο twitter συνεχίστηκε με την Άντζυ Σαμίου να απαντά με τη σειρά της «Όσοι ψήφισαν το μνημόνιο που καταργεί το Σύνταγμα!».
Ο βουλευτής αναρωτήθηκε «ποιοί είναι αυτοί; Όσοι νομίζετε εσείς;» και τότε η Αντζυ Σαμίου έγραψε, με κεφαλαία γράμματα -προφανώς για να δώσει έμφαση- «ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ , Ο ΛΑΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ...ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ».
Ο Αδωνις Γεωργιάδης απάντησε πως «δεν συνεννοούμαστε. Βάσει Συντάγματος έπρεπε να λαμβάνουμε 10.00€ μηνιαίως. Το πήγαμε στα μισά. Καλά κάναμε ή όχι;» για να του γράψει ένας άλλος χρήστης του twitter «Περικοπες σε τι κανατε; τωρα δε μου λες οτι θελετε αυξηση 90%; Μας δουλευεις κανονικα ετσι;»
Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που «τα λένε» οι δυο τους στο twitter, αφού και στο παρελθόν είχαν μία αψιμαχία με θέμα τότε την εκπομπή «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου