7.7.12

Το ΧΡΗΜΑplus κυκλοφορεί και αποκαλύπτει !

-Μήνυμα Σαμαρά στους ξένους: μην υπονομεύετε την Ελλάδα
-Η Γερμανία απειλεί και πάλι με σενάριο Lehman
ΠΑΣΟΚ: Λοταρία έστησε ο Βενιζέλος για την ανασύσταση
-Στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια η Εκκλησία
-Σενάρια Διάλυσης της Ευρωζώνης
-Ελληνική κρίση: στην εξαθλίση οι υπερχρεομένοι
 Οδηγούν στην εξαθλίωση τους υπερχρεομένους
Το νόμο Κατσέλη για την ανακούφιση των υπερχρεωμένων καταναλωτών τορπιλίζουν πολλές δικαστικές αποφάσεις για την εφαρμογή του, όταν ειρηνοδίκες δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο για την προστασία των πιστωτών, αδιαφορώντας αν θα οδηγηθεί στην εξαθλίωση ο υπερχρεωμένος. Άνεργη μητέρα δύο φοιτητών υποχρεώθηκε με δικαστική απόφαση, την οποία αποκαλύπτει το «ΧΡΗΜΑ plus», να ζει(;) με 196 ευρώ το μήνα, για να δίνει το μισό της επίδομα ανεργίας στις τράπεζες!
 Τρόικα εναντίον καρτέλ
Σε τροχιά ρήξης με κατεστημένα συμφέροντα, που ελέγχουν τις αγορές και εμποδίζουν την ανάκτηση ανταγωνιστικότητας, οι εκπρόσωποι των δανειστών μας. Στο… μικροσκόπιο μπαίνουν οι μηχανισμοί διαμόρφωσης των τιμών και τα κρυμμένα προνόμια. Εξοργιστικά τα πρώτα συμπεράσματα από έλεγχο της αγοράς καυσίμων. «Σβήστε όλους τους νόμους που προστατεύουν μικρά και μεγάλα καρτέλ», η εντολή στην κυβέρνηση!
 Η Γερμανία απεΙλεί και πάλι με σενάριο Lehman
Έγγραφο του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προετοίμασε τους βουλευτές για χρεοκοπία της Ελλάδας και έξοδό της από την Eυρωζώνη - αν και επίσημα χαρακτηρίζει υπερβολικό αυτό το σενάριο -, και ένα non paper του κόμματος της Άνγκελα Μέρκελ υποστηρίζει ότι στις επικείμενες εκλογές στη Γερμανία, η μόνη που θα χάσει θα είναι η χώρα μας! 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου