31.10.12

Χειρουργική επέμβαση στο σημείο G υπόσχεται στις γυναίκες σεξουαλικό ντελίριο

Βρήκαν τον τρόπο να βελτιώσει τη σεξουαλική ζωή των γυναικών  επεμβαίνοντας στη φυσιολογία του περίφημου σημείου G που ευθύνεται για τον... πολυπόθητο κολπικό οργασμό,ισχυρίζεται ιατρικό ινστιτούτο στην Αμερική με την ονομασία Ινστιτούτο Κολπικής Αναζωογόνησης.
Μα οι ενέσεις κολλαγόνου οι οποίες προκαλούν διόγκωση του συγκεκριμένου σημείου κατά ένα τέταρτο του μεγέθους του!
Η επέμβαση διαρκεί μονάχα 30 λεπτά, κοστίζει 1.000 δολάρια και διαρκεί τέσσερις μήνες. Κάτι δηλαδή σαν το Botox, με τη διαφορά ότι στην προκείμενη περίπτωση η «ασθενής» υποβάλλεται σε γενική τοπική αναισθησία, πράγμα που σημαίνει ότι – όχι – το αναισθητικό δεν εισάγεται στο εσωτερικο των γεννητικών οργάνων.
Σύμφωνα με στατιστική έρευνα, το 87% των γυναικών που υποβλήθηκαν στην εν λόγω επέμβαση ανέφερε πως τόσο η διεγερσιμότητά τους όσο και η επίτευξη οργασμού βελτιώθηκαν σημαντικά.
Μάλιστα, μία γυναίκα δήλωσε πως δεν έχει βιώσει ποτέ στη ζωή της κάτι παρόμοιο: πολλαπλοί οργασμοί απίστευτα μακράς διάρκειας.
Όσο για την έντασή τους, αυτή ήταν στην αρχή τόσο υψηλή που αρχικά φοβήθηκε. Μετά από καιρό, όμως, η ένταση μετριάστηκε, με τη διάρκεια ωστόσο των πολλαπλών οργασμών να παραμένει αμείωτη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου