30.10.12

" ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ " το MEGA για Παπανδρέου ο Γ.Παπαχρήστου

ΠΩΣ ΤΟ "ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ " ΕΚΑΝΕ ΤΟ ...ΑΣΠΡΟ - ΜΑΥΡΟ
«Δυο-τρεις ήταν οι κυρίες που αποδοκίμασαν τον Γιώργο Παπανδρέου στο Βερολίνο» σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Βήμα fm Γιώργο Παπαχρήστο, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Mega με αφορμή το...περιστατικό.

«Ανέβηκε στο youtube και μεταδόθηκε από το μεγάλο κανάλι, το Mega, με μεγάλη επιτυχία» τόνισε και υποστήριξε ότι έτσι «επιβεβαιώνεται ο ενημερωτικός ρόλος του μεγάλου καναλιού» διότι «με τον τρόπο αυτό τροφοδοτείται μία ολόκληρη ιστορία, η οποία στόχο έχει αφενός να απαξιώσει στο σύνολό του τον κόσμο της πολιτικής, αφετέρου να τροφοδοτήσει ανάλογες πρωτοβουλίες πολιτών σε βάρος πολιτικών».

Ο κ. Παπαχρήστος έθεσε κι ένα άκρως σημαντικό ζήτημα, που είναι η τροφοδότηση αυτών των περιστατικών. «Αυτό κάποια στιγμή θα γυρίσει μπούμερανγκ. Είναι σίγουρο. Διότι αν σήμερα ο στόχος είναι ο Παπανδρέου και ο όποιος Παπανδρέου, αύριο θα είναι αυτός που θα είναι πάνω» είπε χαρακτηριστικά.

Σχόλιο: Εντυπωσιακή η κριτική κατά του «μεγάλου καναλιού», μιας και δεν μάς έχουν συνηθίσει σε τέτοιες επιθέσεις οι επώνυμοι δημοσιογράφοι.

Όσον αφορά την τροφοδότηση των ακραίων διαμαρτυριών, δεν έχει άδικο ο κ. Παπαχρήστος. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν καταδικάζουν τις αποδοκιμασίες τώρα, οπότε σε περίπτωση που κυβερνήσουν θα υποστούν παρόμοιες από τους αντιπάλους τους.

Αν, για παράδειγμα, κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ που τις έχει «νομιμοποιήσει» ηθικά, αναγκαστικά θα υποστεί τις ακραίες διαμαρτυρίες της Χρυσής Αυγής.  parapolitiki.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου