19.1.13

Στη δικαιοσύνη για το «Προεδρούκο, βάλε ένα ουίσκι» !

Στη δικαιοσύνη κατά του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη στρέφονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εξ αιτίας ενός σημερινού δημοσιεύματος στα "Νέα" με τίτλο "Προεδρούκο, βάλε ένα ουίσκι" που αφορά σε διάλογο του Πάνου Καμμένου με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη το βράδυ της ψηφοφορίας για την προανακριτική στη Βουλή.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήταν λίγο μετά τις 10:30 το βράδυ όταν η συνεδρίαση για την ψηφοφορία προς σύσταση προκαταρκτικής είχε διακοπεί, και το γραφείο του προέδρου της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη γέμισε με εκπροσώπους των κομμάτων προκειμένου να καταστεί σαφής η διαδικασία. «Προεδρούκο μου, βάλε μου ένα ουίσκι» είπε ο Πάνος Καμμένος στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του τσίμπησε το... μάγουλο. Οι συνολικά 15 εκπρόσωποι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο γραφείο πάγωσαν. «Πάνο σοβαρέψου. Δεν είμαστε στα μπουζούκια» φέρεται ότι απάντησε αυστηρά ο κ. Μεϊμαράκης για να λάβει το αφοπλιστικό σχόλιο του κ. Καμμένου: «Ελα μωρέ τώρα. Καλά, θα το πω στη Βούλα (σ.σ. γραμματέας του Μεϊμαράκη).

Ακολούθησε ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων ως απάντηση στο σημερινό δημοσίευμα των "Νέων": "Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη κατά του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, με αφορμή τα δημοσιεύματα λάσπης σε βάρος τους. Οι συκοφαντικές επιθέσεις δεν πρόκειται να μας φιμώσουν. Στο παρελθόν, μετά από την παράκληση του κ. Ψυχάρη, δεν εκτελέσαμε δικαστική απόφαση εναντίον τους. Τα ψέματα τελείωσαν, όλα έχουν όριο".
Τέλος, σημειώνεται πως είχε προηγήθηκε σχετική προειδοποίηση από τον Πάνο Καμμένο, μέσω twitter."Γνωρίζετε στον ΔΟΛ τις συνέπειες που έχει ο βρώμικος πόλεμος", twittάρει ο Πάνος Καμμένος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου