22.5.13

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – Η Νάντια σφήνα στους Μπένο –Τατούλη ;

Εκλογικό σωσίβιο αναζητά εναγωνίως  ο ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο !!!
Σήμερα ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού AXION ΤV, Δημήτρης Προβής στην πρωϊνή του εκπομπή έκανε την παρακάτω “αποκάλυψη”:
“Με άκρα μυστικότητα πραγματοποιήθηκε συνάντηση υψηλοτάτου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρώην Δήμαρχο Καλαμάτας και πρ. υπουργό Πολιτισμού κ. Σταύρο Μπένο.
Το θέμα της συνάντησης, που οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι έγινε με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν να διερευνήσουν τις προθέσεις του πετυχημένου Δημάρχου και πρ. υπουργού προκειμένου να ηγηθεί ψηφοδελτίου για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας στις επερχόμενες εκλογές…
Οι πρώτες πληροφορίες που μας έρχονται είναι, ότι αυτό το ενδεχόμενο δεν αφήνει καθόλου αδιάφορο τον κ. Στ. Μπένο…. Το σίγουρο είναι όπως προείπαμε ότι το παιχνίδι «χοντραίνει», αφού φαίνεται πλέον ότι στόχος των δύο μεγαλύτερων κομμάτων είναι, να αμφισβητήσουν την έως τώρα «κυριαρχία» του Π. Τατούλη και να ρίξουν στη μάχη για την Περιφέρεια μεγάλα και τρανταχτά ονόματα…AXION TV“…
Είναι σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αν κατέβει με δικά του στελέχη ακόμα και τον Θαν. Πετράκο επικεφαλής  δεν θα ξεπεράσει το ποσοστό του 2010 και φυσιολογικά αναζητά εκλογικό σωσίβιο στον πολιτικό χώρο της κεντροαριστεράς.

ΣΦΗΝΑ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΝΑΝΤΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ;

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsmessinia το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται σε περίπτωση που συμφωνήσει ο Σταύρος Μπένος  (κάτι που φαντάζει απίθανο) να ρίξει  στην μάχη της Περιφέρειας την νέα σε ηλικία  αλλά δυναμική  πολιτικό τέως Βουλευτή Μεσσηνίας και Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Νάντια Γιαννακοπούλου,η οποία όπως έχει αποδείξει στο παρελθόν ξέρει να σαρώνει στις εκλογικές μάχες .

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου