" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

25.5.13

Είκοσι οδηγοί ταξί συνελήφθησαν για «πειραγμένα» ταξίμετρα

Είκοσι οδηγοί ταξί, οι οποίοι είχαν επέμβει στο ταξίμετρο και στην ταμειακή μηχανή των οχημάτων τους, συνελήφθησαν χθες, μπροστά στον Σταθμό ΗΣΑΠ στον Πειραιά, στον Υπεραστικό Σταθμό Λεωφορείων ΚΤΕΛ Κηφισού, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» και σε διαφορετικά σημεία στις περιοχές της Κηφισιάς, του Αμαρουσίου και του Αγ. Δημητρίου, κατά τη διάρκεια εξόρμισης για τον έλεγχο ΔΧ ταξί, των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

Ειδικότερα, οι παραπάνω οδηγοί είχαν τοποθετήσει ειδική συνδεσμολογία, με την οποία αύξαναν πλασματικά το ποσό στο ταξίμετρο και επιπλέον με καλώδιο τηλεφώνου, προκαλούσαν παρεμβολή στην ταμειακή μηχανή με αποτέλεσμα να μην εκδίδονται αποδείξεις.

Επίσης, στην κατοχή δύο εξ αυτών βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, ενώ ένας επέδειξε πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης και πλαστή ειδική άδεια ικανότητας οδήγησης ταξί.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου