24.5.13

Ποια είναι η 19χρονη ηθοποιός με το μακρύ ελληνικό όνομα που συγκλόνισε τις Κάννες με το λεσβιακό φιλί και το ταλέντο της









Στη Γαλλία, είναι εδώ και χρόνια το κορίτσι όνειρο, συνδυάζοντας τον αισθησιασμό με το ταλέντο.
Αγαπημένη ήδη των σχεδιαστών μόδας, η γυναίκα που αγαπά το «τυρί φέτα» από χθες είναι και η νέα ανερχόμενη δύναμη στον παγκόσμιο κινηματογράφο χάρη στον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία «Η ζωή της Αντέλ».
Πρόκειται για την ελληνικής καταγωγής – όπως φανερώνει το όνομά της – Αντέλ Εξαρχόπουλος.
Γεννήθηκε το 1994, είναι δηλαδή μόνο 19 χρονών, ζει στο Παρίσι και από 12 χρονών εργάζεται ως ηθοποιός πλάι σε σημαντικά ονόματα της γαλλικής σκηνής: το 2007 συμπρωταγωνίστησε μάλιστα με την Tζέιν Μπίρκιν στο Βοxes και στη συνέχεια στο Les Endfants de Timpelbach του Nicolas Bary.
Tα περιοδικά μόδας δεν άργησαν να την ανακαλύψουν, όπως και οι κορυφαίοι σχεδιαστές που πάντα αναζητούν μια νέα μούσα. Ο Βalmain ήδη την πολιορκεί έντονα, ενώ είναι ίσως η νεαρότερη σταρ που έχουμε δει να επενδύει στη μαύρη μυσταγωγία ενός φορέματος με την υπογραφή Alaia (φωτογραφία κάτω).
Ονομα σιδηρόδρομος (εκ Πελοποννήσου)
Είναι τόσο το ταλέντο αλλά και η σεξουαλικότητα της Αντέλ που ακόμη και το πεντασύλλαβο επίθετό της με τα δύσκολα σύμφωνα δεν γίνεται εμπόδιο για δημοσιογράφους και κοινό. Η Αντέλ Εξαρχο761πούλου που γεννήθηκε στο Παρίσι, έχει Ελληνα παππού – αν και ο πατέρας της γεννήθηκε στη Γαλλία. H γαλλίδα μητέρα της είναι νοσοκόμα, ενώ ο πατέρας της καθηγητής κιθάρας. Εχει δύο μικρότερους αδελφούς και (αποκάλυψη...) ποτέ δεν έχουν επισκεφθεί την Ελλάδα. Οι μόνες λέξεις που γνωρίζει στα ελληνικά είναι «τυρί φέτα».
Μεγάλωσε στο Παρίσι, κοντά στην Place de Fetes. Οι γονείς της κατανόησαν γρήγορα την τάση της προς την υποκριτική με αποτέλεσμα να αρχίσει μαθήματα από την ηλικία των 9 ετών – αν και η ίδια έχει παραδεχτεί ότι αυτό έγινε και σε μια προσπάθεια να καταπολεμηθεί η έντονη συστολή της που απειλούσε να την κάνει υπερβολικά μοναχική.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου