23.5.13

Πλειστηριασμός παρθενιάς-Εκατοντάδες συμμετοχές στο νέο ριάλιτι !

Πάνω από 500 παρθένες κοπέλες από όλο τον κόσμο έχουν δηλώσει συμμετοχή στο νέο ριάλιτι που ετοιμάζει ο Αυστραλός Τζάστιν Σίσελι.
 Ο ίδιος που κινηματογράφησε την 20χρονη Βραζιλιάνα Καταρίνα Μιλιορίνι να χάνει την δική της έναντι 680.000 δολαρίων.
«Το Virgins Wanted γίνεται πλέον ριάλιτι. Έχουμε ήδη υπογράψει συμβόλαιο διανομής με πολυεθνική στον χώρο της ψυχαγωγίας. Ο λόγος που πήραμε αυτή την απόφαση ήταν ο τεράστιος αριθμός e-mails που δεχόμαστε από παρθένες και πλειοδότες από όλο τον κόσμο. Τουλάχιστον 50 την εβδομάδα. Επίσης μας έχουν στείλει και 500 βίντεο εξηγώντας μας γιατί πρέπει να είναι εκείνη που θα πρέπει να επιλέξουμε να βγει η παρθενιά της σε πλειστηριασμό».
Αυτό δήλωσε ο Αυστραλός σκηνοθέτης Τζάστιν Σίσελι για την τρομακτική επιτυχία -παρά το τσουνάμι κριτικών- που είχε το Virgins Wanted, το ντοκιμαντέρ όπου ένας άντρας και μια γυναίκα βγάζουν σε πλειστηριασμό την παρθενιά τους.
Η νέα σειρά θα ντεμπουτάρει τον Οκτώβριο στο MIPCOM, ένα εμπορικό φεστιβάλ της βιομηχανίας του θεάματος που λαμβάνει χώρα στις Κάννες.
Θυμίζουμε πως ενώ η Βραζιλιάνα πρωταγωνίστρια του ντοκιμαντέρ κατέληξε να πάρει 680.000 δολάρια από τον Γιαπωνέζο που την «αγόρασε», ο άντρας βρέθηκε να καταλήξει στην αγκαλιά μιας Αυστραλής έναντι μόλις 3.000 δολαρίων

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου