" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

24.5.13

Φαρμακείο εδινε "Μαιμού " Βιάγκρα-Υδατογράφημα από Δευτέρα στα Φάρμακα !

ΑΠΟ τη Δευτέρα τα φάρμακα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά θα φέρουν νέου τύπου κουπόνι με υδατογράφημα, για να ελέγχεται η γνησιότητά τους, όπως ανακοίνωσαν χθες ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς και οι αντιπρόεδροι του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) Μαρία Σκουρολιάκου και Παναγιώτης Βασιλάκης. Σε δεύτερη φάση, τη γνησιότητα ή μη των φαρμάκων θα μπορούν να ελέγξουν οι ίδιοι πολίτες μέσω εφαρμογής για έξυπνα κινητά τηλέφωνα.
Ο κ. Σαλμάς τόνισε ότι –εκτός από τον αριθμό παρτίδας– οι συσκευασίες θα περιέχουν και έναν μοναδιαίο αριθμό, ώστε να παρακολουθείται η πορεία του φαρμάκου. Στην περίπτωση που εξαχθεί, δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί το κουπόνι του σε κανένα Ταμείο. «Από το μέτρο θα προκύψει όφελος εκατοντάδων εκατομμυρίων και μέρος του οφέλους θα επιστραφεί στον ελληνικό λαό», τόνισε ο κ. Σαλμάς. 

Ο αναπληρωτής υπουργός ανέφερε ότι σε πρόσφατους ελέγχους βρέθηκε ότι φαρμακείο στην οδό Λυκούργου, στην Αθήνα, έδινε πλαστά σκευάσματα τύπου βιάγκρα. 
Σύμφωνα με τους ειδικούς του ΕΟΦ, τα κουπόνια ήταν σίγουρα πλαστά, ενώ ερευνάται εάν είναι γνήσιο το φάρμακο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου