" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

25.5.13

Πλήρωσαν το χρέος σε είδος -Σεξουαλική και ψυχική βία για δυο γυναίκες στο Σούλι Πατρών !

Ο ΑΝΔΡΑΣ… ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΕΞΙ ΑΤΟΜΩΝ !
Ακριβά πλήρωσαν  οι ιδιοκτήτριες μαγαζιού στην περιοχή των Προσφυγικών την πρόθεσή τους  να «φεσώσουν» τον δανειστή τους σύμφωνα με τον ιστότοπο dete.gr..
Ο άντρας που τους έχει δώσει για διευκόλυνση μεγάλα χρηματικά ποσά έχασε την υπομονή του και  πριν από δυο εικοσιτετράωρα απαίτησε την ρύθμιση του χρέους με άλλους τρόπους.
Ζήτησε και οι δυο «κυρίες» συμφώνησαν να του προσφέρουν μαζί  ερωτικές υπηρεσίες  αρχίζοντας μάλιστα την παροχή  από το βράδυ της περασμένης Τρίτης.
Το ραντεβού δόθηκε για αμέσως μετά το κλείσιμο  της επιχείρησης των δυο γυναικών τις οποίες ο άντρας μετέφερε σε κατοικία που διαθέτει κοντά στο Σούλι Πατρών.
Εκεί άρχισε το «γλέντι» μόνο που οι δυο γυναίκες είχαν υπολογίσει χωρίς τον …ξενοδόχο καθώς μετά από λίγη ώρα στο σπίτι άρχισαν οι …επισκέψεις.
 
Με συχνότητα πέντε λεπτών στο χώρο έφταναν και άλλοι άντρες με τον τελικό αριθμό να φτάνει τους έξι. 
Η συνέχεια για τις δυο γυναίκες που νόμιζαν πως η εξόφληση του χρέους θα ήταν ανώδυνη γι’ αυτές, αφού θα πρόσφεραν τα κορμιά τους μόνο στο δανειστή τους ήταν εφιαλτική, καθώς το πρόγραμμα περιελάμβανε σεξ και με τους έξι, ενώ υποχρεώθηκαν ακόμα και σε δέσιμο και άλλους εξευτελισμούς.
 Το κακό για τις δυο «κυρίες’ είναι όπως δεν μπορούν και δεν τολμούν να πουν πουθενά τα όσα βίωσαν, αλλά το χειρότερο είναι πως ο δανειστής απαιτεί επανάληψη του σκηνικού, καθώς όπως την επομένη τους διαμήνυσε, αυτός θ’ αποφασίσει πότε θα τον ξεχρεώσουν και μετά από πόσες φορές παροχής υπηρεσιών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου