21.5.13

"Υπουργός Κίνας" ο Μηταράκης - Τι αποφασίστηκε στο Μαξίμου

Ομάδα συντονισμού για την παρακολούθηση της
 πορείας υλοποίησης των όσων όσων δρομολογήθηκαν κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κίνα αποφασίσθηκε -σύμφωνα με πληροφορίες- στην σύσκεψη  υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή των υπουργών που μετείχαν στην ελληνική αποστολή.
 Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες στην ομάδα συντονισμού θα συμμετέχουν ο υφυπουργός ανάπτυξης Νότης Μυταράκης, ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέλιος Σταυρίδης, ο επικεφαλής του ιnvest in Greece Στέφανος Ησαίας και ο στενός συνεργατης του πρωθπουργού Δημήτρης Πτωχός. 

Την ικανοποίηση τους για τα αποτελέσματα του ταξιδιού στην Κίνα εξέφρασαν ο υπουργός ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης και ο υπουργός ναυτιλίας Κωστής Μουσουρούλης .
Η επίσκεψη στην Κίνα δεν ήταν δημοσίων σχέσεων τόνισε ο κ. Χατζηδάκης,μας περιμένει πολλή δουλειά, επισήμανε ο κ. Μουσουρούλης 

Σήμερα στις 2.30 ο πρωθυπουργός θα γίνει δεκτός απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον οποία θα ενημερώσει για τα αποτελέσματα των επισκέων σε Κίνα και Αζερμπαιτζάν καθώς και για την πορεία του κυβερνητικού έργου .

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου