19.5.13

Η Ρωσίδα ερωμένη του άρπαξε το εφάπαξ και έγινε καπνός!

Για χάρη της εγκατέλειψε τη σύζυγό του και δύο παιδιά !!!
Στην ηλικία των 65 ετών αναζητεί νομική διέξοδο για να πάρει πίσω τα χρήματά του από το εφ' άπαξ της σύνταξης και όλα όσα υποστηρίζει ότι του... «έφαγε» η Ρωσίδα με την οποία διατηρούσε σχέση! 
 Υποστηρίζει ότι αφού εξασφάλισε την οικογένειά της, εκείνη του πήρε και το εφ' άπαξ κι έγινε «καπνός».
 Ο λόγος για γνωστό Πατρινό, η ιστορία του οποίου είχε προκαλέσει πληθώρα συζητήσεων σε συγκεκριμένους κύκλους εδώ και μερικά χρόνια. Και συγκεκριμένα, όταν ο εν λόγω πήρε τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει τη σύζυγό του και παρά τις έντονες αντιδράσεις των δύο μεγάλων παιδιών του και άλλων συγγενών, να προχωρήσει στην επισημοποίηση της παράνομης μέχρι τότε σχέσης που είχε με την αλλοδαπή γυναίκα.
 Πήρε λοιπόν το διαζύγιο και ξεκίνησε κοινή συμβίωση με την Ρωσίδα διαμένοντας μάλιστα μαζί με τα δύο της παιδιά που ακόμα εκείνη την εποχή πήγαιναν σχολείο.
Ο ίδιος είχε αναλάβει όλα τα έξοδα διαβίωσης ενώ ήταν συνεπής και στις οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι στην πρώην γυναίκα του.
 Και παράλληλα, στη διάρκεια των ετών που πέρασαν έδινε ξεχωριστά χρήματα στη Ρωσίδα για να τα στέλνει στους δικούς της στη χώρα της, ενώ όταν χρειάστηκε ανέλαβε και τις σπουδές των παιδιών της! Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, της άνοιξε και ένα μικρό καφέ για να απασχολείται επαγγελματικά.
Του... βούτηξε το εφ' άπαξ κι εξαφανίστηκε!
Τα πράγματα άλλαξαν άρδην πριν λίγο καιρό, όταν η Ρωσίδα εντελώς ξαφνικά μάζεψε τα πράγματά της από το σπίτι της και εξαφανίστηκε.
 Αλλά από το σπίτι έλειπε και μεγάλο μέρος του χρηματικού ποσού που προερχόταν από το εφ' άπαξ που είχε πάρει ο 65χρονος κατά τη συνταξιοδότησή του.
 Όσο κι αν έψαξε, δεν κατάφερε να την εντοπίσει. Και τώρα, προσπαθεί μέσω μήνυσης να βρει την άκρη ελπίζοντας να πάρει πίσω τα χρήματά του.
Πάντως η ζωή του είναι μαύρο χάλι αφού την ίδια ώρα με τα παιδιά αλλά και την πρώην γυναίκα του δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις....dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου