2.6.16

Δασκάλα έμεινε έγκυος από... 13χρονο μαθητή της !!!

Ένας παράνομος έρωτας που... καρποφόρησε - Δασκάλα από το Τέξας των ΗΠΑ καταζητείται καθώς κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικου μαθητής
 - Από τον έρωτα τους έμεινε έγκυος ωστόσο έχει τη συμπαράσταση των γονιών του!

Ο παράνομος έρωτας ξεκίνησε την περασμένη χρονιά και... μέσω του Instagram όταν ο 13χρονος μαθητής απουσίαζε μία μέρα από το σχολείο και η 24χρονη δασκάλα του Alexandria Vera, του ζήτησε εξηγήσεις. 
Απ' εκείνη την ημέρα οι δύο τους άρχισαν να επικοινωνούν και μετά να συναντιούνται καθημερινά για να κάνουν σεξ!
Φαίνεται όμως ότι ήταν τόσο ερωτευμένοι που δεν έκρυβαν και ιδιαίτερα το τι συνέβαινε μεταξύ τους καθώς αρκετοί μαθητές τους είχαν δει να ερωτοτροπούν κοντά στο σχολείο, με αποτέλεσμα η διοίκηση του Γυμνασίου Stovall, όπου δίδασκε το μάθημα της αγγλικής γλώσσας, να θέσει σε διαθεσιμότητα τη δασκάλα τον Σεπτέμβρη του περασμένου έτους.
Μάλιστα η Alexandria Vera θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους καθώς είναι έγκυος. Το παράξενο όμως της όλης υπόθεσης είναι ότι η οικογένεια του 13χρονου όχι μόνο δεν είναι εξοργισμένη με τη δασκάλα που τον εκμεταλλεύτηκε αλλά στηρίζει την παράξενη σχέση και δηλώνει «ενθουσιασμένη με την έλευση του μωρού».
Ωστόσο η αστυνομία καταζητεί την 24χρονη, που διαμένει στο Χιούστον,  καθώς ασκήθηκε δίωξη εις βάρος της για την αποπλάνηση ενός ανήλικου μαθητή της.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου