" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

2.6.16

Λουκέτο στο στρατόπεδο Καλαμάτας από τον Στρατάρχη Πάνο για να .....εκδικηθεί τον Σαμαρά !!!

 "Δεν απειλείται η Καλαμάτα από τον Ομέρ Βρυώνη για να έχει στρατεύματα που φυλάνε το γραφείο του κ. Σαμαρά»"

Για να σώσει τα ειδικά μισθολόγια των στρατιωτικών ο Πάνος Καμμένος θα προχωρήσει στο κλείσιμο στρατοπέδων, το οποίο προβάλλει ως δημοσιονομικό ισοδύναμο, έχοντας την ελπίδα πάντα ότι θα το δεχθούν οι δανειστές.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος, με παρέμβασή του στην Βουλή και απαντώντας στην κριτική που του άσκησε νωρίτερα ο κ. Γιάννης Κουτσούκος (ΠΑΣΟΚ) υποστήριξε ότι τα χρήματα για την «σωτηρία» των ειδικών μισθολογίων θα έρθουν από «εξοικονομήσεις που αφορούν ρουσφέτια.  
Δεν απειλείται η Καλαμάτα από τον Ομέρ Βρυώνη για να έχει στρατεύματα που φυλάνε το γραφείο του κ. Σαμαρά» ενώ επέκτεινε τους σχεδιασμούς και σε άλλες περιοχές λέγοντας «δεν χρειάζεται να πληρώνουμε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να εξυπηρετηθούν τοπικά συμφέροντα».

Ακόμη πρόσθεσε ότι «εκτός από τον κωδικό 6900 υπάρχουν και  κωδικοί που θα παίρνουν πίσω τα κλεμμένα από εταιρίες που καταδικάστηκαν στη Γερμανία τελεσίδικα γιατί  αποδείχτηκε ότι δωροδόκησαν πολιτικούς και σήμερα λένε πως θέλουν να επιστρέψουν τα κλεμμένα».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου