" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

3.6.16

Τρελό σκηνικό... Την πλήρωνε με το μήνα αλλά τον κεράτωνε!


Τρελό σκηνικό... Την πλήρωνε με το μήνα αλλά τον κεράτωνε!

Τρελές καταστάσεις εκτυλίχθηκαν την περασμένη Τρίτη σε πλατεία η οποία βρίσκεται στην περιοχή της Νόρμαν στην Πάτρα με πρωταγωνιστή πατρινό ο οποίος εθεάθη ξαφνικά στην είσοδο πολυκατοικίας να χτυπά κουδούνια και βρίζει θεούς και δαίμονες.
Η συνέχεια δεν ήταν από τις καλύτερες γι΄ αυτόν, καθώς λίγα λεπτά αργότερα βρέθηκε να συμπλέκεται και να παίζει μπουνιές με έναν άλλο άντρα, ο οποίος βγήκε από την πολυκατοικία - φορούσε μόνο το παντελόνι του - από τον οποίο έφαγε της χρονιάς του.

Όταν τα πνεύματα ηρέμησαν, μετά από παρέμβαση περιοίκων αποκαλύφθηκε πως η αιτία του κακού ήταν μια νεαρή αλλοδαπή που μένει σε διαμέρισμα της περιοχής, την οποία ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου και… δαρμένος, ενίσχυε σε μηνιαία βάση με ποσό που κυμαινόταν από 400 έως 500 ευρω, με αντάλλαγμα την αποκλειστική παροχή υπηρεσιών ερωτικού περιεχομένου.

Την περασμένη Τρίτη ο …χορηγός της νεαρής είχε πρωινές ορέξεις με αποτέλεσμα πριν πάει στη δουλειά του να κάνει μια βόλτα από το σπίτι που πλήρωνε και στέγαζε την αλλοδαπή ερωμένη του, αλλά εκεί διαπίστωσε πως η κοπέλα παρείχε υπηρεσίες και σε άλλον άντρα, ο οποίος ήταν και αυτός που τον ξυλοφόρτωσε επειδή χτύπαγε το κουδούνι και τους ενοχλούσε.

Η συνέχεια όπως ο ίδιος δήλωσε θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί θα της έκοβε αμέσως την χορηγία των 500€, προσθέτοντας, «να δούμε ποιος θα της τα δίνει με τέτοια κρίση».


 dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου