«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

22.8.16

Τελευταία ημέρα ενστάσεων για τους παιδικούς σταθμούς

Λήγει σήμερα Δευτέρα, 22 Αυγούστου, η προθεσμία για υποβολή ενστάσεων που μπορούν να καταθέσουν οι γονείς αναφορικά με τους προσωρινούς πίνακες για τους δικαιούχους των 81.000 θέσεων δωρεάν φιλοξενίας παιδιών σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ, για το σχολικό έτος 2016-2017.
Οι ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν είτε μέσω fax στα κατά τόπους γραφεία της ΕΕΤΑΑ είτε μέσω e-mail με σκαναρισμένα τα απαιτούμενα έγγραφα. «Από τις ενστάσεις που θα υποβληθούν, θα ληφθούν υπόψη μόνο αυτές που έχουν παραληφθεί και πρωτοκολληθεί μέχρι τις 22/8/2016 και ώρα 14.00», διευκρινίζεται στην πρόσκληση που είχε απευθύνει τον Ιούλιο η ΕΕΤΑΑ προς τους γονείς.
Υπενθυμίζεται ότι τα προσωρινά αποτελέσματα δημοσιοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα και είναι διαθέσιμα στους ενδιαφερόμενους σε ειδική εφαρμογή στις ιστοσελίδες eetaa.gr και paidikoi.eetaa.gr
Ο κάθε υποψήφιος μπορεί να έχει πρόσβαση εισάγοντας στην εφαρμογή το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ που αναγράφονται στην αίτηση συμμετοχής που υπέβαλλε. 
Σημειώνεται ότι ​οι πίνακες με τα τελικά αποτελέσματα των ωφελούμενων, ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα, προγραμματίζεται να δημοσιευθούν στις 24 Αυγούστου, στην ίδια ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή. Όσοι λάβουν το vouher, θα μπορούν να απευθυνθούν για την εγγραφή τους στις δομές παιδικής φροντίδας που θα επιλέξουν. 
Επισημαίνεται ότι το voucher δεν συνδέεται με συγκεκριμένη θέση στη δομή φιλοξενίας παιδιών, αλλά ο γονέας έχει το δικαίωμα να αλλάξει δομή, χωρίς να χάσει το voucher. 
Τέλος, να σημειωθεί ότι απαγορεύεται η επιβολή πρόσθετων τροφείων για τις υπηρεσίες που καλύπτει το voucher. 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου