30.9.09

Σύλληψη 47χρονου στη Ζαχάρω για 2,5 κιλά χασίς !!!


Οι άνδρες της δίωξης εδώ και καιρό είχαν πληροφορίες ότι στην περιοχή της Ζαχάρως ένα άντρας 47 ετών διακινούσε ποσότητες χασίς. Τον έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση και χθες το μεσημέρι μετά από συντονισμένη επιχείρηση πραγματοποίησαν έρευνες στο σπίτι του...
Μετά από εξωνυχιστικό έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι σε διπλανό παράπηγμα πρόχειρο καθώς και σε αποθήκη που είναι δίπλα στο σπίτι του, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβής βάρους 2.515 γραμμαρίων, την οποία με βάση τις εκτιμήσεις των ανδρών της Δίωξης την προόριζε για διάθεση σε τρίτους.
Η συγκεκριμένη ποσότητα,
με βάση πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, προήλθε από συγκομιδή 12 φυτών ινδικής κάνναβής τα οποία καλλιεργούσε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε έκταση κοντά στο σπίτι του. Μάλιστα για την κάλυψη της συγκεκριμένης φυτείας χρησιμοποίησε περιμετρικά νάιλον θερμοκηπίου. Μάλιστα από τον χώρο αυτό οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν αρκετά κλαδιά και φύλλα από τα δένδρα ινδικής κάνναβης που καλλιεργούσε ο 47χρονος από την Ζαχάρω.
Στην κατοχή του επίσης βρέθηκαν μία ζυγαριά ακριβείας την οποία χρησιμοποιούσε για την ζύγιση των ποσοτήτων χασίς που διέθετε σε τρίτους, σύμφωνα πάντα με τις εκτιμήσεις αστυνομικών καθώς επίσης 700 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν ως προιόν προερχόμενο από την διάθεση των ναρκωτικών και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο φαιρόμενος ως δράστης συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί.
εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ της Ηλείας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου