1.10.09

Οι Κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις των Κομμάτων στην Μεσσηνία !!


Με τις κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις που έχουν προγραμματίσει για σήμερα και αύριο στην Καλαμάτα η ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ κλείνει η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων στη Μεσσηνία.
Από την ΝΔ ( αν και επίσημα η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση με ομιλητή τον Δημ. Αβραμόπουλο έγινε )ομιλητής θα είναι ο Αντώνης Σαμαράς σήμερα το βράδυ στις 8.00 στην Κεντρική πλατεία της Καλαμάτας ο οποίος θα προσπαθήσει να κάνει « επίδειξη δύναμης για την επόμενη ημέρα » Να σημειωθεί ότι η ομιλία του κου Σαμαρά είναι « η πρώτη » μετά από πολλά χρόνια στην Κεντρική πλατεία της Καλαμάτας
Η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει επίσης σήμερα στις 8:30 το βράδυ στην πλατεία 23ης Μαρτίου, με ομιλητή τον πρόεδρο του Συνασπισμού Αλέξη Τσίπρα. Θα ακολουθήσει την Παρασκευή το βράδυ η συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ, στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας με ομιλήτρια την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Προεκλογικές συγκεντρώσεις στην Καλαμάτα και σε πρωτεύουσες Δήμων της Μεσσηνίας έχουν προγραμματίσει για σήμερα και αύριο και οι υποψήφιοι βουλευτές των κομμάτων κλείνοντας τις προεκλογικές τους εμφανίσεις έν αναμονή των αποτελεσμάτων των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου .

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου