29.12.09

Με ..έντεκα διαζύγια ψάχνει την επόμενη σύζυγο.


Ενας 50χρονος Ισραηλινός πήρε το 11ο στη σειρά διαζύγιό του, καταρρίπτοντας έτσι ένα ρεκόρ, το οποίο πριν από δύο χρόνια είχε καταρρίψει επίσης ο ίδιος, γράφει σήμερα η εφημερίδα Jerusalem Post.
Οπως δήλωσε ο ίδιος ο πρωταθλητής, ο οποίος είναι κάτοικος της Ιερουσαλήμ, έχει συνήθεια να παίρνει διαζύγιο κάθε δύο χρόνια και αμέσως μετά να ρίχνεται στην αναζήτηση της επόμενης συζύγου.
"Ρίχνω το δόλωμα και το ψάρι έρχεται μόνο του", φέρεται να δήλωσε ο άνθρωπος ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια καταρρίπτει τα ρεκόρ που σημειώνει ο ίδιος όσον αφορά τον αριθμό των διαζυγίων του. Πριν από αυτόν, ο μέγιστος αριθμός διαζυγίων από ένα και μοναδικό πρόσωπο που είχε καταγραφεί από εβραίο του Ισραήλ δεν ξεπερνούσε τα έξι.
Ας σημειωθεί ότι από όλους αυτούς τους γάμους απέκτησε μόνον ένα παιδί, το οποίο μάλιστα δεν έχει τα χρήματα να συντηρήσει.
Οπως εξομολογήθηκε πάντως, έχει μετανοιώσει που χώρισε την πρώτη γυναίκα του, διότι έτσι έθεσε σε κίνηση έναν ατέρμονα μηχανισμό αναζήτησης της επόμενης "εμπειρίας".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου