2.1.10

19χρονη μαχαίρωσε τον φίλο της και την ρουμάνα ερωμένη του


"Την τύφλωσε το πάθος και αποπειράθηκε να σκοτώσει το σύντροφό της -με τον οποίο ήταν λογοδοσμένη- και τη γυναίκα που θεωρούσε ότι είναι η ερωμένη του.
Μια 19χρονη Ελληνίδα, μη μπορώντας να αντέξει ψυχολογικά το βάρος ότι ο άνθρωπος που αγαπούσε είχε παράλληλη ερωτική σχέση, σε μια στιγμή τρέλας προσπάθησε να δολοφονήσει το… παράνομο ζευγάρι...
Η ερωτική τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα, λίγο μετά τις 6.15 το απόγευμα, στην αρχή της λεωφόρου Καλοκαιρινού, στο ύψος της Χανιόπορτας.
Οι τρεις πρωταγωνιστές επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο VW, με οδηγό τον άνδρα, στη θέση του συνοδηγού την 40χρονη Ρουμάνα και στο πίσω κάθισμα τη 19χρονη...

Ξαφνικά, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο σταμάτησε στη μέση του δρόμου, με τη 40χρονη να βγαίνει από αυτό αιμόφυρτη, έχοντας δεχτεί ένα χτύπημα με μαχαίρι στο ένα της χέρι, από τη 19χρονη, η οποία θόλωσε και βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ.
Η 40χρονη κατέφυγε σε κατάστημα και ζήτησε βοήθεια από τους υπαλλήλους, ενώ την ίδια ώρα έβγαιναν από το αυτοκίνητο, τόσο ο οδηγός, όσο και η παραλίγο φόνισσα.
Πάνω στη συμπλοκή, η κοπέλα κατάφερε ένα χτύπημα στα πλευρά του άνδρα, το οποίο όμως αποδείχθηκε και αυτό ελαφρύ.
Τελικά η 19χρονη κατάφερε να ξεφύγει μετά από την απόπειρα δολοφονίας και αναζητείται, ενώ οι δύο ελαφριά τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς.
Πανικός
Οι φωνές της νεαρής κοπέλας, αλλά και του άνδρα ξεσήκωσαν κυριολεκτικά τη γύρω περιοχή, τη στιγμή μάλιστα που το περιστατικό σημειώθηκε σε ώρα αιχμής. Οι υπάλληλοι και οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων που ήταν ανοιχτά, αλλά και οι πολίτες που εκείνη τη στιγμή έκαναν τη βόλτα τους ή τα ψώνια τους και έτυχε να περνούν από το σημείο, έμειναν αποσβολωμένοι από αυτά που έβλεπαν και… άκουγαν.
Επίσης το ευτύχημα της υπόθεσης είναι ότι οι πρωταγωνιστές του περιστατικού δεν παρασύρθηκαν από κάποιο αυτοκίνητο ή μηχανάκι τη στιγμή που έβγαιναν από το αυτοκίνητο και άρχισαν τον καυγά, αφού η κυκλοφορία ακόμη διεξαγόταν κανονικά και θα μπορούσε κάλλιστα να συμβεί μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου κάποιο τροχαίο.
Μποτιλιάρισμα
Στο σημείο για αρκετή ώρα επικράτησε πανικός και μποτιλιάρισμα, αφού το αυτοκίνητο παρέμεινε ακινητοποιημένο στο σημείο, που αποτελεί μια από τις πύλες εισόδου - εξόδου από το κέντρο της πόλης. Είναι χαρακτηριστικό ότι αρκετοί οδηγοί, βλέποντας το χάος που είχε δημιουργηθεί, έκαναν αναστροφή και έφευγαν προς άλλη κατεύθυνση. Τελικά η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε πλήρως με την έλευση των ανδρών της αστυνομίας.
Πηγή:Τόλμη

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου