19.1.10

ΑΣΕΠ - Οριστικά αποτελέσματα για 454 θέσεις στην Αγροτική Τράπεζα


Εκδόθηκαν από το ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 9Κ/2008 (ΦΕΚ 575/03.11.2008, τεύχος προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορούν την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων πενήντα τεσσάρων (454) θέσεων τακτικού προσωπικού κατηγορίας Δευτεροβάθμιας (ΔΕ) Εκπαίδευσης, του κλάδου ΔΕ Οικονομικών, στην Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος. Τα αποτελέσματα έχουν καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ. Ο πίνακας διοριστέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση.
Προκήρυξη για 19 θέσεις στο ΑΣΕΠ
Εκδόθηκε η 6K/2009 προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 458/30.12.2009, τεύχος προκηρύξεων ΑΣΕΠ), που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας δεκαεννέα (19) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής (ΠΕ), Τεχνολογικής (ΤΕ) και Δευτεροβάθμιας (ΔΕ) Εκπαίδευσης στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ).
Το ΦΕΚ της προκήρυξης έχει καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Μάρνη 8, Αθήνα), από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα), καθώς και από τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και τις Περιφέρειες της χώρας.
Τα έντυπα των αιτήσεων συμμετοχής διατίθενται από τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και τα Επαρχεία της χώρας, καθώς και από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ). Οι υποψήφιοι μπορούν επίσης να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει με την πάροδο της Παρασκευής 12 Φεβρουαρίου 2010.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου