19.1.10

Σοκ με άρρωστη ηλικιωμένη γυναίκα – Την έδεσε στο τρακτέρ για να την μεταφέρει στο ΚΥ


Σοκ έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Μαλεσίνας Βοιωτίας ο άδικος χαμός μιας ηλικιωμένης συγχωριανής τους την οποία έδεσε με σχοινιά ο σύζυγός της στο τρακτέρ προκειμένου να τη μεταφέρει έγκαιρα στο Κέντρο Υγείας μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.
Το περιστατικό έχει προκαλέσει ποικίλα συναισθήματα, ενώ η φωτογραφία που έχει κάνει το γύρο του Διαδικτύου δίνει γροθιά στο στομάχι.
Πριν από μερικές ημέρες το ηλικιωμένο ζευγάρι πήγε για δουλειές στο χωράφι. Η 75χρονη γυναίκα, όμως, άρχισε να μην αισθάνεται καλά και λίγη ώρα αργότερα έχασε τις αισθήσεις της. Ο σύζυγός της δεν είχε κινητό τηλέφωνο μαζί του και δεν μπορούσε να καλέσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ετσι, αποφάσισε προκειμένου να της σώσει τη ζωή να τη μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας με το τρακτέρ...
Πήρε μια τριχιά, έδεσε καλά στο πίσω μέρος την ηλικιωμένη γυναίκα και έβαλε μπρος για τον προορισμό του.
Έκπληκτοι δεκάδες οδηγοί αυτοκινήτων που έβλεπαν τη γιαγιά δεμένη σαν δέμα να κρέμεται στο πίσω μέρος του αγροτικού οχήματος και τον παππού να οδηγεί με υπερβολική ταχύτητα, κατάλαβαν αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ότι χρειαζόταν βοήθεια και κόρναραν στον οδηγό να σταματήσει. Ο ηλικιωμένος όμως δεν άκουγε, αφού είχε αφοσιωθεί στο στόχο του: να μεταφέρει τη γυναίκα του στο ιατρείο του χωριού. Οταν τελικά έφτασε, σοκαρισμένοι γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό και συνοδοί ασθενών έλυσαν τη γιαγιά από το τρακτέρ και τη μετέφεραν στα Επείγοντα, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν πλέον πολύ αργά καθώς είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατός της αποδόθηκε σε εγκεφαλικό επεισόδιο.
Espresso

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου