18.4.10

Υπάρχουν τουλάχιστον 7 γιάφκες του Επαναστατικού Αγώνα

To οπλοστάσιο του «Επαναστατικού Αγώνα» συνεχίζουν να αναζητούν οι αρχές, που πυκνώνουν τις έρευνες μετά τον εντοπισμό του παρασκευαστηρίου βομβών της οργάνωσης στον Καρέα.
Σχεδόν 200 κιλά εκρηκτικής ύλης τύπου anfo, κλεμμένες μοτοσικλέτες και πλαστές πινακίδες εντοπίστηκαν στην γιάφκα της οδού Αντωνιάδου και οι αστυνομικοί εμφανίζονται αισιόδοξοι πως οι αποκαλύψεις θα συνεχιστούν.
«Το πλήγμα στην επιχειρησιακή ετοιμότητα της οργάνωσης είναι μεγάλο», σχολίαζε με νόημα αξιωματικός της αστυνομίας.
Και σε αυτή την περίπτωση, όπως και με τα δύο διαμερίσματα στην Κυψέλη, μέλος της οργάνωσης νοίκιασε το γκαράζ με το όνομα Δημοσθένης Μανδαλώζης. Οι αρχές εκτιμούν ότι υπάρχουν τουλάχιστον 7 ακόμη σπίτια που έχουν νοικιάσει μέλη της οργάνωση σε διάφορες περιοχές της Αττικής, τα οποία και αναζητούνται.
Στο μεταξύ, φωτογραφίες όπου μέλος του «Επαναστατικού Αγώνα» καταγράφεται από κλειστό κύκλωμα την ώρα που ετοιμάζεται να τοποθετήσει βόμβα στα γραφεία εταιρίας πετρελαιοειδών στο Παλαιό Φάληρο (τον Νοέμβριο του 2008), αλλά και φωτογραφία στο Σύνταγμα όπου φαίνεται αχνά ο τρομοκράτης ενώ τοποθετεί βόμβα κοντά στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Το Βήμα».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου