22.4.10

Συνελήφθη 17χρονος για τον τραυματισμό του νιόπαντρου ζευγαριού στην Κεφαλλονιά.

Ένας ανήλικος 17 ετών συνελήφθη σήμερα από την Ασφάλεια Αργοστολίου, για το σοβαρό τραυματισμό του νιόπαντρου ζευγαριού, το βράδυ της περασμένης Κυριακής στην Κεφαλλονιά.
Όπως ανακοινώθηκε, σήμερα, από την αστυνομία, ο τραυματισμός οφείλεται σε τροχαίο και όχι ξυλοδαρμό όπως θεωρήθηκε αρχικά και ο 17χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για εγκατάλειψη σε τροχαίο, βαριές σωματικές βλάβες, οδήγηση μοτοσικλέτας χωρίς δίπλωμα και έκθεση.
Ο 17χρονος εντοπίστηκε σήμερα από τους αστυνομικούς μετά από έρευνες, προσήχθη και ομολόγησε τι ακριβώς συνέβη με κάθε λεπτομέρεια.
Όπως είπε, το βράδυ της Κυριακής είχε βγει βόλτα με τη μοτοσικλέτα του πατέρα του, αλλά στη γέφυρα Δεβοσέτου στο Αργοστόλι, παρέσυρε το ζευγάρι με αποτέλεσμα να τραυματίσει και τους δυο σοβαρά....
Στη συνέχεια τους εγκατέλειψε και πήγε στο σπίτι του. Το ζευγάρι εντοπίστηκε από διερχόμενο, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία και ασθενοφόρο και μεταφέρθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο της Κεφαλλονιάς και στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης και της αδυναμίας εκεί να τους προσφερθούν οι απαραίτητες βοήθειες διακομίστηκαν με στρατιωτικό αεροπλάνο C130 σε νοσοκομεία της Αθήνας όπου και νοσηλεύονται.
Η μοτοσικλέτα βρέθηκε στο σπίτι του 17χρονου και κατασχέθηκε, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος του πατέρα του ανήλικου για παραχώρηση μοτοσικλέτας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου