9.10.10

Συνέλαβαν τυχαία 28 χρονο βομβιστή !!

Μετά από αστυνομικό έλεγχο στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας αυτοσχέδιος εκρηκτικός- εμπρηστικός μηχανισμός !!
Στα χέρια των Αστυνομικών Αρχών βρίσκεται 28χρονος, ο οποίος μετά από έλεγχο που του έγινε ενώ επέβαινε σε μοτοσικλέτα, στο Περιστέρι, βρέθηκαν πάνω του αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός με φιάλες βουτανίου και εύφλεκτο υγρό. Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς επέβαινε σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα από την οποία είχε αφαιρέσει την πινακίδα κυκλοφορίας. Μετά από αστυνομικό έλεγχο στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας αυτοσχέδιος εκρηκτικός- εμπρηστικός μηχανισμός αποτελούμενος από: ένα μεταλλικό φιαλίδιο βουτανίου, δύο πλαστικές διάφανες φιάλες με εύφλεκτο υγρό, ένα κερί και μία συστάδα από είκοσι προσανάμματα τζακιού ενωμένα με κολλητική ταινία.
Σε κατ’ οίκον έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο σιδερογροθιές, μια αντιασφυξιογόνος μάσκα, μια πτυσσόμενη αστυνομική ράβδος, δύο φορητοί ασύρματοι, ένα σπρέι χημικών και 180 φυσίγγια αεροβόλου. Προανάκριση διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου